Anne: Το συγκλονιστικό φινάλε της πιο αγαπημένης τηλεοπτικής σειράς!

 
Anne: Το συγκλονιστικό φινάλε της πιο αγαπημένης τηλεοπτικής σειράς!

Ενημερώθηκε: 09/02/18 - 19:15

Anne: Αποκαλύφθηκε το συγκλονιστικό φινάλε της πετυχημένης και βραβευμένης με το ειδικό βραβείο στην κατηγορία «Ξένη σειρά», τουρκικής σειράς του AΝΤ1, όπως το παρουσιάζει κατ’ αποκλειστικότητα το TiVi Σίριαλ.

Μετά από μαρτύρια και σκληρές στιγμές το κοριτσάκι που έχει τρυπώσει στις καρδιές όλου του κόσμου βρίσκει την οικογένεια που της αξίζει.

Η Ζεϊνέπ ανακαλύπτει πως εκείνη τελικά ήταν που σκότωσε τον πατέρα της και η Γκιονούλ βρίσκει δικαίωση καθώς πλέον η κόρη της γνωρίζει την αλήθεια και τη συγχωρεί πραγματικά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Anne: Ο λόγος που έκανε την Τζανσού Ντερέ να επιστρέψει στην τηλεόραση! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Τζενγκίζ επιτίθεται για ακόμα μια φορά κατά της Μελέκ και την στέλνει στο νοσσοκομείο και πλέον η Σουλέ νιώθει τύψεις και συμφωνεί με την Ζεϊνέπ για τους σκοπούς του άντρα της. Η Σουλέ με το όπλο στα χέρια τον πυροβολεί θανάσιμα και μπαίνει στη φυλακή.

Ήρεμη και λυτρωμένη απ’ όλα τα δεινά της ζωής της που την έφεραν σ’ αυτή την κατάσταση, η Σουλέ υπογράφει τα χαρτιά της υιοθεσίας και πλέον η Ζεϊνέπ είναι επίσημα η μητέρα της Μελεκ - Τουρνά, στο πλευρό της μητέρας της και του Αλί.