Καρολίνα Κάλφα: Αυτή ήταν η αγαπημένη δημοσιογράφος που έφυγε τόσο άδικα

 
Καρολίνα Κάλφα: Η αγαπημένη και μαχητική δημοσιογράφος, η αγάπη της για τον μοναχογιό της και η αποστροφή της στην πλαστή επιτυχία (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Ενημερώθηκε: 19/02/18 - 23:17

Η γυναίκα που εντοπίστηκε το πρωί της Κυριακής (18/2) νεκρή κατά τη διάρκεια κατάσβεσης φωτιάς που σε μονοκατοικία στη Χαλκιδική είναι η δημοσιογράφος - παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων Καρολίνα Κάλφα και αυτό εξακολουθεί να παγώνει και να συγκινεί τον δημοσιογραφικό και όχι μόνο, κόσμο.

Πλήθος μηνυμάτων στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, με μηνύματα συγκίνησης και οργής που η άτυχη δημοσιογράφος έφυγε τόσο άδικα έχουν κατακλύσει τον τοίχο της.Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει τον τρόπο που έφυγε από την ζωή η Καρολίνα Κάλφα και όλοι μιλούν για μία έμπειρη συνάδελφο, μια συνάδελφο που κράτησε τις αξίες στον χώρο την εποχή που άρχισε να καταρρέει, μια δημοσιογράφο με χιούμορ και καθαρή γλώσσα, μια δημοσιογράφο που μπορούσε να εκμεταλλευτεί πολλά και να ανέλθει, αλλά δεν το έκανε γιατί αυτή ήταν η φιλοσοφία ζωής της.

Το βιογραφικό της δεν χωράει εδώ, ειδικά για όσους την έζησαν, παρόλα αυτά θα γράψουμε λίγα πράγματα.

Η δημοσιογράφος Καρολίνα Κάλφα είναι η γυναίκα που ανασύρθηκε νεκρή από φλεγόμενη οικία στη Χαλκιδική

ALTER

Άρχισε σχεδόν στα 20 της χρόνια να παρουσιάζει δελτία ειδήσεων στον ΑΝΤ1 κι έπειτα εργάστηκε ως ελεύθερη ρεπόρτερ στο ALTER, μέχρι που μαζί με τους υπόλοιπους συναδέλφους της βρέθηκε δίχως εργασία, όταν το έκλεισε και επίσημα τον Νοέμβριο του 2011 κι ενώ ήδη οι εργαζόμενοι ήταν απλήρωτοι για πολλούς μήνες.

"

Αυτό την ώθησε να ζήσει μόνιμα στο εξοχικό της στην Χαλκιδική, με την μητέρα της και τον γιο της Αλέξανδρο, ο οποίος τα τελευταία χρόνια σπουδάζει στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.Με τον κόπο της μητέρας του μεγάλωσε και έφτασε εκεί που είναι.Τον μεγάλωσε μόνη της καθώς είχε χωρίσει όσο ήταν ακόμη έγκυος.Ο Αλέξανδρος ήτανβ

«Πολλά ρεπορτάζ, πολύ δρόμο, πολύ πεζοδρόμιο, πολύ μοντάζ, πολλές φωνές, πολύ άγχος, φτάνει, δεν θέλω. Δεν θέλω τηλεόραση, σε αυτή τη μορφή. Βοηθήθηκα κι εγώ σαν άνθρωπος από τη δημοσιογραφία γιατί είδα πάρα πολλά περιστατικά, ξεκαβάλησα κι ένα καλάμι, το οποίο είχα καβαλήσει για ένα διάστημα. Όπου και να πήγαινα, γινόμουν θέμα, με κοιτούσαν, με σχολιάζανε. Μου ζητούσαν συνεντεύξεις, εξώφυλλα, μέχρι και το Playboy μου ζήτησε να κάνω γυμνή φωτογράφιση», περιέγραφε τον Μάιο του 2016 σε συνέντευξή της στην Tatiana Live.

Αγαπούσε πολύ τα ζώα, ιδιαίτερα τις γάτες της.Η αναγκαστική επιστροφή της στην Χαλκιδική την έκανε να ασχοληθεί και με τον μπαξέ της.Τραγικό ήταν το γεγονός ότι σε λίγες μέρες ετοίμαζε μια νέα προσπάθεια-επάνοδο στην Αθήνα.

Η κηδεία της πρόκειται να γίνει την Τετάρτη στα Νέα Μουδανιά.