Άγριο πιστολίδι στο Χαϊδάρι με τραυματία

 
Φαρ Ουέστ το κέντρο του Χαϊδαρίου: Άγνωστοι δράστες πυροβόλησαν και τραυμάτισαν σοβαρά στο κεφάλι μια γυναίκα 40 ετών -Σε εξέλιξη έρευνες- Τα δύο σενάρια που ερευνούν οι Αρχές

Ενημερώθηκε: 20/02/18 - 21:44

Πυροβολισμοί στο κέντρο του Χαϊδαρίου νωρίς το βράδυ της Τρίτης (20/2).

Περαστικοί έτρεχαν να κρυφτούν από τις σφαίρες που άρχισαν να πέφτουν ξαφνικά στη μέση του δρόμου, όταν σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δύο δράστες που επέβαιναν σε αυτοκίνητο, πυροβόλησαν μια γυναίκα που βρισκόταν στο πεζοδρόμιο και στη συνέχεια έσπευσαν να εξαφανιστούν με μεγάλη ταχύτητα.Να σημειωθεί ότι οι πυροβολισμοί είχαν ξεκινήσει από το εδωτερικό του σπιτιού όπου διέμενε.

Η γυναίκα που σύμφωνα με πληροφορίες, είναι υπήκοος Αλβανίας, 40 ετών, διακομίστηκε στο Τζάνειο και εν συνεχεία στο "Γεννηματά".

"

Αρχικά οι αστυνομικοί εξέταζαν δύο σενάρια. Του τυχαίου πυροβολισμού δηλαδή οι άνδρες να έκοψαν ταχύτητα και να πυροβολούν μια γυναίκα, η οποία περπατούσε στο πεζοδρόμιο και το δεύτερο, η γυναίκα να δέχτηκε τους πυροβολισμούς εντός σπιτιού και στην συνέχεια να βγήκε στον δρόμο ζητώντας βοήθεια, όπου εκεί έχασε τις αισθήσεις της, το οποίο και υπερίσχυσε.

Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Αγίας Παρασκευής, κεντρικό δρόμο όπως γράψαμε, στο Χαϊδάρι.