Τα... παθιασμένα 60ά γενέθλια της Σάρον Στόουν με τον 40άρη σύντροφό της! (ΦΩΤΟ)

 
Τα... παθιασμένα γενέθλια της Σάρον  Στόουν! (ΦΩΤΟ)

Ενημερώθηκε: 10/03/18 - 14:19

Αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα η Σάρον Στόουν, η οποία έγινε σήμερα 60 ετών, πέρασε μια «καυτή μέρα» με τον κατά 20 χρόνια νεότερο σύντροφό της σε παραλία στο Μαϊάμι.

Μπορεί πριν λίγο καιρό να αρνήθηκε οποιαδήποτε σχέση με τον Ιταλό επιχειρηματία Άντζελο Μπόφα, ωστόσο η διάσημη ηθοποιός φαίνεται πως αποφάσισε να αλλάξει ρώτα.

Πριν από λίγο καιρό αρνήθηκε να επιβεβαιώσει τη σχέση της με τον κατά 20 χρόνια νεότερο σύντροφό της.Η Σάρον και ο Άντζελο φαίνεται πως δεν ενδιαφέρθηκαν καθόλου για τον κόσμο που τους κοιτούσε και φιλιόντουσαν παθιασμένα καθώς κάθονταν σε μια ξαπλώστρα.

Τα... παθιασμένα γενέθλια της Σάρον  Στόουν! (ΦΩΤΟ)

Power of Love: Ο καινούργιος παίκτης και... το φιλί στο στόμα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαβάστε επίσης: 

Σε συνέντευξή της στο νέο τεύχος του περιοδικού «Grazia» η Σάρον αρνήθηκε να πει αν ήταν σε σχέση αλλά είπε πως δε θα μπλέξει σε μια ερωτική ιστορία εκτός κι αν είναι ένας «πραγματικός σύντροφος».

«Δεν ήμουν ποτέ από τα κορίτσια που θα έλεγε κανείς ότι ένας άνδρας μπορεί να με καθορίσει. Πάντα ήξερα ότι αν ήθελα να έχω έναν άνδρα στη ζωή μου, δε θα ήταν μια απλή δέσμευση αλλά ένας πραγματικός σύντροφος. Κι αυτό είναι δύσκολο να βρεθεί».

Η ηθοποιός έχει παντρευτεί ήδη δύο φορές, μία τον τηλεοπτικό παραγωγό Μάικλ Γκρίμπεργκ και μία τον διευθυντή εφημερίδας Φιλ Μπρονστέιν. Η Σάρον Στόουν είναι επίσης μητέρα τριών υιοθετημένων γιων, του 17χρονου Ρόαν, του 12χρονου Λέρντ και του 11χρονου Κουίν.