ΚΑΙΡΟΣ 20/1/2018: Αίθριος καιρός στις περισσότερες περιοχές της χώρας

 
ΚΑΙΡΟΣ 20/1/2018: Αίθριος καιρός στις περισσότερες περιοχές της χώρας

Ενημερώθηκε: 20/03/18 - 07:15

Για σήμερα Τρίτη 20-03-2018 η ΕΜΥ προβλέπει στα δυτικά και πρόσκαιρα στη Θράκη και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου βροχές και καταιγίδες. Δυτικοί νοτιοδυτικοί άνεμοι στα πελάγη 6 μποφόρ που το βράδυ στα δυτικά θα στραφούν σε νοτίους και βαθμιαία θα ενισχυθούν

Αττική

Καιρός: γενικά αίθριος και μονό τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις. Ανεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και το απόγευμα πρόσκαιρα 5 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 11 έως 19 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα τοπικών όμβρων στα γύρω ορεινά. Ανεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και από το μεσημέρι από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 09 έως 17 βαθμούς κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

βροχές

Καιρός: στη Θράκη αρχικά νεφώσεις με τοπικές και σποραδικές καταιγίδες με γρήγορη βελτίωση. Στα υπόλοιπα τμήματα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες με τοπικούς όμβρους κυρίως στα ορεινά. Ανεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 08 έως 17 βαθμούς κελσίου. Στα δυτικά 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες. Το απόγευμα τα φαινόμενα στα βόρεια πρόσκαιρα θα εξασθενίσουν ενώ στα νότια θα σταματήσουν. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα βόρεια ορεινά. Ανεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Από το απόγευμα θα στραφούν σε νοτίους νοτιοανατολικούς, στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ με περαιτέρω ενίσχυση τη νύχτα. Θερμοκρασια: από 10 έως 18 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Ανεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 06 έως 19 βαθμούς κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: αραιές νεφώσεις κυρίως στην Κρήτη. Άνεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 5 με 6 και από το απόγευμα 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 13 έως 19 και στη βόρεια Κρήτη έως 21 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός

: στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες και βαθμιαία βελτίωση. Στα Δωδεκάνησα λίγες νεφώσεις . Ανεμοι: νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 14 έως 19 βαθμούς κελσίου.