Αλέξανδρος Σταματιάδης: Την Κυριακή (22/4) η κηδεία του-Η συγκινητική φωτογραφία του γιου του

 
Η συγκινητική φωτογραφία που ανέβασε ο γιος του στο facebook - Επιθυμία της οικογένειας αντί στεφάνων να πραγματοποιηθούν δωρεές σε κοινωφελή ιδρύματα

Ενημερώθηκε: 20/04/18 - 20:54

Ο Αλέξανδρος Σταματιάδης, μετά από 18 ημέρες σκληρής μάχης κατά τις οποίες βρισκόταν σε κρίσιμη κατάσταση στη μονάδα εντατικής παρακολούθησης του νοσοκομείου «Γεννηματάς»,έφυγε τελικά από τη ζωή το πρωί της Παρασκευής (20/4) βυθίζοντας το Πανελλήνιο στο πένθος αλλά και την οργή για τον τρόπο που πέθανε ο επιχειρηματίας.

Η κηδεία του Σταματιάδη θα πραγματοποιηθεί τελικά την Κυριακή 22 Απριλίου στις 11:30 στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Άνδρο και πιο συγκεκριμένα στον Ιερό Ναό Θεοσκεπάστου στη Χώρα της Άνδρου, παρουσία, φίλων, συγγενών και συνεργατών του εκλιπόντος επιχειρηματία που έφυγε κατά γενική ομολογία τόσο μα τόσο άδοξα.

Έφυγε από τη ζωή ο επιχειρηματίας Αλέξανδρος Σταματιάδης

Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να πραγματοποιηθούν δωρεές στην Καΐριο Βιβλιοθήκη, στον Ναυτικό Όμιλο Άνδρου και στο Εμπειρίκιο Γηροκομείο και Νοσοκομείο Άνδρου.

Η συγκινητική φωτογραφία του γιου του

Την ίδια στιγμή ρίγη συγκίνησης έχει σκορπίσει μία φωτογραφία που «ανέβασε» ο γιος του επιχειρηματία, Αχιλλέας, στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook.

Στη φωτογραφία απεικονίζονται εκείνος και τα αδέλφια του, μαζί με τους δύο γονείς τους με φόντο τη θάλασσα..

"

Το χρονικό της επίθεσης

ληστές, 

Οι δύο παραβίασαν την πόρτα καθώς δεν φαίνεται σύμφωνα με πληροφορίες να λειτουργούσε σύστημα συναγερμού. Ο επιχειρηματίας κοιμόταν με τη σύζυγο του στον 1ο όροφο και σε διπλανό δωμάτιο ο γιος του, όταν άκουσε θορύβους και θέλησε να δει τι συμβαίνει. Τότε άνοιξε τα μάτια του και είδε μπροστά του δύο κουκουλοφόρους ληστές οι οποίοι όρμησαν πάνω του και προσπάθησαν να τον ακινητοποποιήσουν.

Όταν εκείνος αντιστάθηκε άρχισαν να τον χτυπούν στο κεφάλι. Όμως ο 52χρονος, δεν το έβαζε κάτω, σηκώθηκε στα πόδια του και πάλεψε με τους ληστές οι οποίοι συνέχιζαν να τον χτυπούν στο κεφάλι με διαρρηκτικό εργαλείο. Επειδή, ο επιχειρηματίας αντιστεκόταν, ο ένας από τους δύο κουκουλοφόρους σήκωσε το πιστόλι και τον πυροβόλησε δύο φορές εξ' επαφής στην πλάτη.