Οι προβλέψεις των ζωδίων για τη Δευτέρα 23 Απριλίου

 
Οι προβλέψεις των ζωδίων για τη Δευτέρα 23 Απριλίου

Ενημερώθηκε: 23/04/18 - 00:02

Η Αλεξάνδρα Καρτά αναλύει τις κινήσεις του ζωδιακού χάρτη και μας βοηθά να χαρτογραφήσουμε τις επόμενες κινήσεις μας, σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις των ζωδίων για την Δευτέρα 22 Απριλίου.

ΚΡΙΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με δύναμη και ερωτισμό. Θα θελήσετε να κερδίσετε τα χαμένα σας εδάφη από μία σχέση που σας έχει κουράσει αρκετά. Φροντίστε να μην χάσετε όμως την προσωπική σας αξιοπρέπεια κάνοντας πράγματα που αργότερα θα γελάτε με αυτά.

ΤΑΥΡΟΣ

Οικογενειακά θέματα θα σας απασχολήσουν και το πιο πιθανόν είναι να βρείτε ηρεμία μέσα από ειλικρινείς συζητήσεις με δικά σας πρόσωπα. Φροντίστε να ανοίξετε δρόμους για τα μελλοντικά σας σχέδια και να βρείτε θετικούς τρόπους να προσεγγίσετε άτομα που έχουν την διάθεση να σας βοηθήσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η επικοινωνία σας με άλλα άτομα θα είναι πολύ σημαντική, γιατί θα μπορέσετε να ανανεώσετε τις γνωριμίες σας. Στον χώρο της εργασίας σας θα έχετε να αντιμετωπίσετε ακόμη κάποιες καθυστερήσεις και ίσως να πρέπει να προσέξετε τις οικονομικές σας δοσοληψίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα αισθανθείτε μια ιδιαίτερη ευαισθησία και μια διάχυτη μελαγχολία. Η μοναχική πορεία ίσως να σας ταιριάζει περισσότερο σήμερα και θα προσπαθήσετε να οχυρώσετε την συναισθηματική σας ζωή. Αποφύγετε την υπερβολική ευαισθησία σε σχέση με τις ανάγκες ή τα λάθη των άλλων, γιατί δεν θα μπορέσετε να πάρετε τις σωστές αποφάσεις.

ΛΕΩΝ

Η Δευτέρα είναι ιδανική για να ασχοληθείτε με ζητήματα που πρέπει να περάσουν από απόλυτο ξεκαθάρισμα. Μην φοβηθείτε να αντιμετωπίσετε το κάθε τι και να φέρετε στην επιφάνεια καταστάσεις που σας έχουν ταλαιπωρήσει. Φιλικά άτομα θα σας συμβουλεύσουν και θα τονώσουν το ηθικό και την αυτοπεποίθησή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα θα θελήσετε να βάλετε μία σειρά σε θέματα εργασιακά και θέματα υγείας που έχετε αμελήσει. Βεβαίως θα έχετε μεγάλη εσωτερική δύναμη σε ότι και να θελήσετε να κάνετε και αυτό θα το δείξουν τα αποτελέσματα από τις προσπάθειες σας.

ΖΥΓΟΣ

Η Δευτέρα είναι αρκετά ήρεμη για εσάς και έτσι θα πρέπει να την αφήσετε να εξελιχθεί. Μην κάνετε βιαστικές κινήσεις και μην παρασυρθείτε σε παρασκηνιακές καταστάσεις. Προτίμησε την ειλικρίνεια στις προσωπικές σας συναλλαγές, για να μην βρεθείτε μπλεγμένοι χωρίς να το καταλάβετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα θα μπορέσετε να βάλετε μία σειρά σε οικογενειακά θέματα και να προστατέψετε την συναισθηματική σας ζωή. Μην αφήσετε τις ευκαιρίες να περάσουν ανεκμετάλλευτες από μπροστά σας, χωρίς να κάνετε κάτι για να κερδίσετε την εύνοια που σήμερα θα σας δοθεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Υπάρχουν συναισθηματικά θέματα από το παρελθόν που σας κυνηγούν ακόμα και σας κάνουν να νοιώθετε άβολα. Αποφύγετε τις δυσάρεστες κουβέντες και προτιμήστε να μιλήσετε με τον σύντροφό σας για ευχάριστα σχέδια. Αν ανήκετε στην κατηγορία των αδέσμευτων του ζωδίου, είστε σε μια περίοδο που η γοητεία σας δεν περνά απαρατήρητη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Δευτέρα σας βρίσκει σε μία καλή διάθεση και μάλλον στο πρόγραμμά σας έχετε πολλά να κάνετε για αυτή την εβδομάδα. Κάποια θέματα βρίσκουν λύση και εσείς είστε έτοιμοι να αξιοποιήσετε κάθε ευκαιρία που παρουσιάζεται μπροστά σας. Εκμεταλλευτείτε την θετική αυτή μέρα, για να ανοίξετε τον δρόμο προς την εκπλήρωση των επιθυμιών σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα θα σας κυριεύσει μια ακατάπαυστη επιθυμία να εκπληρώσετε σχέδια, που δεν έχετε ολοκληρώσει εδώ και πολύ καιρό. Είναι μια πολύ καλή στιγμή να ασχοληθείτε με δικές σας ανάγκες και να κάνετε πραγματικότητα κάποια από τα όνειρά σας. Μην αφήνετε άλλο το χρόνο να περνάει και αξιοποιήστε τον σωστά.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα θα πάρετε κάποιες αποφάσεις κυρίως στον επαγγελματικό σας τομέα, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα την προσωπική σας ζωή και τις προσωπικές σας ανάγκες. Στο τέλος της ημέρας θα έχετε μία θετική έκπληξη από δικό σας πρόσωπο που είχατε απομακρυνθεί για κάποιους λόγους.