Στην φυλακή ο ηλικιωμένος ιερέας που προσπάθησε να ασελγήσει σε ανήλικη με τις...ευλογίες της μάνας

 
Στη φυλακή οδηγήθηκε μετά την απολογία του στην ανακρίτρια Βόλου, με την κατηγορία της ασέλγειας επ’ αμοιβή, ο 80χρονος πρώην ιερέας

Ενημερώθηκε: 16/05/18 - 17:27

Στην φυλακή οδηγήθηκε ο 80χρονος ιερέας για απόπειρα ασέλγειας σε βάρος ανήλικης έναντι χρηματικής αμοιβής.

Παράλληλα, η μητέρα της 11χρονης, μια 30χρονη Βουλγάρα αφέθηκε ελεύθερη με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της τακτικής εμφάνισής της στο αστυνομικό τμήμα.Η 30χρονη χωρίς δισταγμό γνώριζε τι θα συνέβαινε και είναι αυτή που συμφώνησε με τον 80χρονο για να βρίσκεται με την κόρη της!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηλικιωμένος είχε συνευρεθεί στο παρελθόν και με την 30χρονη μητέρα αντί οικονομικών και υλικών ανταλλαγμάτων!

Φρίκη στο Βόλο: Μητέρα "πάσαρε" σε ηλικιωμένο παπά την κόρη της!

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν αστυνομικός της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου εντόπισε τον ιερέα να κινείται στο κέντρο της πόλης μαζί με την 30χρονη και το 11χρονο κορίτσι.

Ο αστυνομικός τους ακολούθησε και τους είδε να κατευθύνονται σε κατάστημα. Κάποια στιγμή η 30χρονη Βουλγάρα αποχώρησε και άφησε μόνο του τον 80χρονο με την 11χρονη κόρη της. Ο 80χρονος μπήκε σε αυτοκίνητο με την 11χρονη και ο προορισμός τους ήταν η παραλία του Αναύρου.

Ο αστυνομικός ζήτησε τη συνδρομή συναδέλφων του και συνέλαβαν τον ιερέα πριν προχωρήσει σε ασελγείς πράξεις.