Κορομηλά-Φουρθιώτης: Το "σίριαλ" καλά κρατεί (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

 
Κορομηλά-Φουρθιώτης: Το "σίριαλ" καλά κρατεί (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Ενημερώθηκε: 03/07/16 - 21:29

Ο Μένιος Φουρθιώτης ανακοίνωσε πως σήμερα θα έχει ζωντάνη συνέντευξη με την Ρούλα Κορομηλά για να διευκρινίσει μετά από ώρα πως πρόκειται για συνέντευξη αρχείου...

Η Ρούλα Κορομηλά από την πλευρά της, ανεβάζει φωτογραφίες από τις διακοπές της, "απαντώντας" με τον δικό της τρόπο σε όσα έχουν γραφτεί το τελευταίο 24ωρο.

Στην τελευταία της ανάρτηση η παρουσιάστρια αναφέρει:

Σε ανάρτησή της γράφει: "Καλημέραααα, οι θαλασσόλυκοι σας χαιρετούν, τιθασεύουμε τα κύματα στις διακοπές μας. Δεν θέλω να μπερδεύεστε ούτε και να μασάτε, άλλο το παρελθόν, άλλο το τώρα, άλλο η ζάχαρη, άλλο το αλάτι. Είμαι εκτός και περνάω υπέροχα".

Πριν από λίγες ώρες, η Ρούλα Κορομηλά ανέβασε μια φωτογραφία της με τον Φωκά Ευαγγελινό με την υπαινικτική λεζάντα: "Είμαι και θα παραμείνω για πολύ ΕΚΤΟΣ και ΜΑΚΡΙΑ". Ίσως η Ρούλα ήθελε να καταστήσει σαφές ότι δεν πρόκειται να εμφανιστεί στην εκπομπή Αποκαλυπτικά, από τη στιγμή που βρίσκεται και μακριά.

Χθες Σάββατο ο Μένιος Φουρθιώτης, λίγο μετά την έναρξη της εκπομπής του "Αποκαλυπτικά". Ο παρουσιαστής, ανέφερε πως σε έκτακτη εκπομπή το βράδυ της Κυριακής θα υποδεχτεί στο πλατό τη... Ρούλα Κορομηλά!
Υπενθυμίζουμε ότι Ρούλα Κορομηλά και Μένιος Φουρθιώτης βρίσκονται σε άγρια κόντρα. Μετά την πρωτοβουλία του καναλιού να συμπαρουσιάσει ο Μένιος με την Ρούλα την τελευταία εκπομπή της "Bravo Ρούλα", και την αρνητική αντίδραση της παρουσιάστριας, η εκπομπή σταμάτησε και η Ρούλα αποχώρησε τελικά από το κανάλι, με τελική "απάντησή" της το εξώδικο που έστειλε στο Epsilon για τις οικονομικές του εκκρεμότητες.
«Αύριο στις 23:30 Αποκαλυπτικά εκτάκτως για μία συνέντευξη πασίγνωστης Ελληνίδας παρουσιάστριας που θα συζητηθεί. Αύριο θα καθίσουμε εδώ τετ α τετ στις 23:30 για να λυθούν όλες σας οι απορίες. Θα ενημερωθείτε σχετικά με τρέιλερ του σταθμού. Όλοι εδώ, λοιπόν, αύριο το βράδυ στις 23:30 βάζουμε φωτιά στο πλατό του Αποκαλυπτικά και υποδεχόμαστε τη Ρούλα Κορομηλά. Θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον αυτή η συνέντευξη που θα συζητηθεί».

Η ανακοίνωση αυτή προκάλεσε ιδιαίτερη έκπληξη με δεδομένες τις τουλάχιστον κακές σχέσεις των δύο. Πολλοί ήταν εκείνοι που απορούσαν πως θα συμβεί αυτό, μέχρι που ο παρουσιαστής έσπευσε λίγη ώρα αργότερα να διευκρινίσει πως πρόκειται για παλαιότερη συνέντευξη που ανήκει στο αρχείο του Epsilon.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Φουρθιώτης-Κορομηλά: Νέος κύκλος αντιπαράθεσης (ΒΙΝΤΕΟ)

Γιώργος Λιάγκας: Γι' αυτό έφυγε η Ρούλα Κορομηλά (ΒΙΝΤΕΟ)

Παρελθόν η Ρούλα Κορομηλά από το Epsilon!