Survivor: Ποιος κερδίζει σήμερα (20/05) τον αγώνα επάθλου

 
Survivor: Ποιος κερδίζει σήμερα (20/05) τον αγώνα επάθλου

Ενημερώθηκε: 20/05/18 - 09:10

Survivor: Σήμερα στο reality επιβίωσης θα δούμε ένα ακόμη αγώνισμα επάθλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ομάδα που θα κερδίσει θα απολαύσει ένα από τα μεγαλύτερα έπαθλα που έχουν δοθεί έως τώρα στη δεύτερη σεζόν του reality επιβίωσης.

Διάσημοι

Μαχητές

και θα πρέπει να τα δώσουν όλα σε έναν απαιτητικό στίβο με ένα δύσκολο στόχο, αν θέλουν σήμερα να πάρουν τη μεγάλη νίκη.

Κωνσταντίνος Τσεπάνης

Πάμε να δούμε όμως τι έχει συμβεί. Στο επεισόδιο της περασμένης Πέμπτης παρακολουθήσαμε το Συμβούλιο του Νησιού, όπου ανακοινώθηκε το αποτέλεσμα της τηλεφωνικής ψηφοφορίας, σύμφωνα με το οποίο ο παίκτης που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους και αποχώρησε από το παιχνίδι ήταν ο . Οι δυο ομάδες τουsurvivor είναι στα...μαχαίρια! Παλιοί Διάσημοι και Παλιοί Μαχητές δεν μιλάνε καν μεταξύ τους ενώ είναι ξεκάθαρο ότι η παραλία έχει χωριστεί τα δυο. Η κατάσταση μυρίζει μπαρούτι και ένας μεγάλος καυγάς είναι θέμα χρόνου να ξεσπάσει.

Διάσημοι

Στο σημερινό αγώνισμα και Μαχητές θέλουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους. Οι Μαχητές έχουν κερδίσει σχεδόν όλα τα έπαθλα από την αλλαγή των ομάδων και μετά κάτι που θέλουν να συνεχίσουν διευρύνοντας το σερί τους. Αυτή τη στιγμή φαίνονται ανώτεροι από τους αντιπάλους τους, τόσο αγωνιστικά, όσο και ψυχολογικά και θέλουν να φέρουν ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα. Η σημερινός αγώνα πάλι για τους Διάσημους είναι ή τώρα ή ποτέ. Έχουν χάσει σε όλα σχεδόν τα αγωνίσματα και μετά την αποχώρηση της Πέμπτης υστερούν και αριθμητικά. Σήμερα η νίκη είναι μονόδρομος ώστε να γίνει η εκκίνηση για την επιστροφή τους στις νίκες του Survivor.

Ποιος θα κερδίσει λοιπόν σήμερα το αγώνισμα του επάθλου; Υπομονή μέχρι το βράδυ. Μείνετε συντονισμένοι γιατί αργότερα θα σας δώσουμε τιςδιαρροές (spoiler) που κυκλοφορούν.