Survivor spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα (29/05) το έπαθλο

 
Survivor spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα (29/05) το έπαθλο

Ενημερώθηκε: 29/05/18 - 12:25

Survivor spoiler: Σήμερα στο reality επιβίωσης θα παρακολουθήσουμε ένα ακόμη αγώνισμα επάθλου.

Όπως και κάθε μέρα θα σας δώσουμε τις διαρροές (spoiler) για την ομάδα που θα κερδίσει τον αγώνα.

Survivor

Άγιο Δομίνικο

Πάμε να δούμε τα πράγματα όμως από την αρχή. Σύμφωνα με πληροφορίες το σημερινό έπαθλο της επικοινωνίας είναι ιδιαίτερο. Οι παίκτες της ομάδας που θα κερδίσει δεν θα πάνε στον χώρο της επικοινωνίας του για να πάρουν μηνύματα, αλλά θα περάσουν μετά αγαπημένα τους πρόσωπα ένα απόγευμα στον . Ναι καλά ακούσατε. Οι συγγενείς των παικτών της ομάδας που θα κερδίσει θα ταξιδέψουν στην Καραϊβική.

Μαχητές

Το σημερινό αγώνισμα επάθλου λοιπόν παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον. Ποιος θα το κερδίσει; Οι μετά την χθεσινή νίκη που κανένας δεν περίμενε ότι θα πάρουν, ανέβασαν την ψυχολογία τους και έδειξαν στους Διάσημους ότι είναι ακόμη υπολογίσιμη δύναμη, αν και υστερούν στο κομμάτι των γυναικών. Αν νικήσουν και σήμερα θα πάνε με την καλύτερη ψυχολογία στο κρίσιμο αγώνισμα ασυλίας της Τετάρτης και αφού θα έχουν δει τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Διάσημοι

Survivor 

Οι από την άλλη είναι η πιο δυνατή ομάδα με τα έως τώρα δεδομένα, αλλά όπως είδαμε χθες τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο. Έχασαν αν και η συγκεκριμένη ήττα δεν λέει πολλά γι’ αυτούς αφού το τελευταίο διάστημα έχουν κερδίσει όλους σχεδόν τους αγώνες τουκαι έχουν απολαύσει μεγάλα έπαθλα. Σήμερα είναι σίγουρο ότι θα τα δώσουν όλα για να δουν από κοντά τα αγαπημένα τους πρόσωπα κάτι που θα τους δώσει δύναμη για την πολύ δύσκολη συνέχεια.

Ποιος λοιπόν θα κερδίσει σήμερα; Ακόμη δεν μπορούμε να σας δώσουμε διαρροή (spoiler) με το όνομα τις ομάδα που θα κερδίσει. Μπορούμε όμως να σας πούμε ότι υπάρχουν κάποιες πληροφορίες που μπορεί να χαρακτηριστούν ως πρόωρες και μη επιβεβαιωμένεςδιαρροές (spoiler) που αναφέρουν ότι το φαβορί σήμερα για τη νίκη είναι οι Διάσημοι. Αργότερα θα επανέλθουμε με πιο σίγουρες διαρροές (spoiler) σχετικά με την ομάδα που κερδίζει.