Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Τρίτη 19 Ιουνίου

 
Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Τρίτη 19 Ιουνίου

Ενημερώθηκε: 19/06/18 - 00:00

Η Αλεξάνδρα Καρτά αναλύει τις κινήσεις του ζωδιακού χάρτη και μας βοηθά να χαρτογραφήσουμε τις επόμενες κινήσεις μας, σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις των ζωδίων για την Τρίτη 19 Ιουνίου.

ΚΡΙΟΣ: Πολύ ευνοϊκή μέρα σε ότι αφορά οικογενειακά θέματα και οικονομικές υποθέσεις. Η Σελήνη στην Παρθένο, σταθεροποιεί επαγγελματικά βήματα και σας δίνει έλεγχο στις κινήσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Κατάλληλη μέρα για συναντήσεις και καλή επικοινωνία. Αν πρέπει να κάνετε κάποιο ταξίδι, αυτό θα έχει τα αποτελέσματα που θέλετε. Οι σπουδαστές θα έχουν επιτυχία.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Πολύ καλή μέρα που αφορά συμφονίες και αποφάσεις, που ευνοούν τα οικονομικά σας. Μπορεί να αποφασίσετε για την κοινωνική σας άνοδο, μέσα από άτομα που θα σας βοηθήσουν σημαντικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ευνοούνται σήμερα οι σχέσεις σας με τους άλλους, όπως επίσης και οι σπουδές και κάθε τι που χρειάζεται πνευματική προσπάθεια. Η Σελήνη στην Παρθένο, υλοποιεί μία σκέψη σας.

ΛΕΩΝ: Είναι μία πολύ σημαντική μέρα, όπου θα [εργαστείτε] εσωτερικά και θα βρείτε λύσεις που θα σας βγάλουν από λάθος πορεία. Ένα οικονομικό θέμα λύνεται με τον πιο καλό τρόπο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μία πολύ θετική μέρα, σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή και γενικά τις νέες γνωριμίες. Μην αφήσετε ανεκμετάλλευτες τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν έως το βράδυ.

ΖΥΓΟΣ: Μπορεί να μην είστε και στην πιο ευχάριστη περίοδο, αλλά σήμερα θα έχετε μία καλή εξέλιξη σε σπουδές και σε επαγγελματικά θέματα. Μην αφήσετε την μελαγχολία να σας καταβάλει, υπάρχουν λύσεις αν το θέλετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μία πολύ ευνοϊκή μέρα για ταξίδια, για σπουδές και πνευματικές εργασίες. Αν πρέπει να κάνετε κάποιες συζητήσεις και συμφωνίες, θα έχουν σίγουρα ένα πολύ καλό αποτέλεσμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οικονομικές συναλλαγές και νέα σχέδια ευνοούνται αυτήν την περίοδο. Μην αφήσετε τους άλλους να αμφισβητήσουν την αξία σας και δώστε τον καλύτερο εαυτό σας όταν αυτό χρειάζεται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ευνοϊκή μέρα για νέες γνωριμίες και επαγγελματικά σχέδια. Σήμερα θα πρέπει να απαλλαγείτε από [μουντές] σκέψεις που κρατούν πίσω στα όνειρά σας. Η επικοινωνία θα είναι το ατού σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Επαγγελματικά καλά νέα θα έχετε καθ όλη την διάρκεια της μέρας. Θα πρέπει να αισιοδοξείτε για κάθε σας απόφαση, ακόμη και αν το τελευταίο διάστημα αυτό σας φαίνεται πολυτέλεια.

ΙΧΘΥΕΣ: Μία πολύ θετική μέρα από κάθε άποψη. Ευνοήστε σε προσωπικό και επαγγελματικό τομέα, ακόμη και αν φαίνονται όλα [βουνό]. Μπορεί να έχετε πολύ καλά νέα από μακριά και από άτομο που τρέφετε συναισθήματα.