Εκτός φυλακής ο Κουφοντίνας-Πήρε την τρίτη άδεια

 
Εκτός φυλακής ο Κουφοντίνας-Πήρε την τρίτη άδεια

Ενημερώθηκε: 19/06/18 - 10:01

Την τρίτη του άδεια από τις φυλακές Κορυδαλλού πήρε ο Δημήτρης Κουφοντίνας, ο οποίος εμφανώς καταβεβλημένος από την απεργία πείνας περνώντας την πόρτα είδε την γυναίκα του, το γιο του και... ένα ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα να τον περιμένουν.

Ο αρχιεκτελεστής της 17 Νοέμβρη διέβη την πόρτα των φυλακών λίγο μετά τις 09:20 με τα μέτρα ασφαλείας που προβλέπονται κατά την διάρκεια της διαμονής του εκτός φυλακής να είναι πιο χαλαρά αυτή την φορά.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Κουφοντίνας θα πρέπει να παρουσιάζεται στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του μία φορά, αντί για δύο που προβλεπόταν την προηγούμενη φορά.

Έξω από τις φυλακές βρέθηκε η σύζυγός του, Αγγελική Σωτηροπούλου, καθώς και ο γιος τους, ενώ τους δύο συνόδευε ο Γιώργος Καλαϊτζίδης, ο οποίος είναι ηγετικό στέλεχος της ομάδας Ρουβίκωνας.

Υπενθυμίζεται ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα υπήρξε πρωτοφανής συντονισμος των αντιεξουσιαστικών ομάδων που προέβησαν σε διάφορες πρωτοβουλίες, ώστε να χορηγηθεί άδεια στον εκτελεστή της τρομοκρατικής οργάνωσης με εισβολές σε διάφορα κτίρια της χώρας, αλλά και κατάληψη γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ στο Βόλο.