Ολυμπιακός: Με εισήγηση Μαρτίνς κλείνουν Ποντένσε και Γουίλιαν

 
Ολυμπιακός: Με εισήγηση Μαρτίνς κλείνουν Ποντένσε και Γουίλιαν

Ενημερώθηκε: 08/07/18 - 16:19

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για να αναχωρήσει για το Βέλγιο και το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του, με τον Πέδρο Μαρτίνς να επιθυμεί την ολοκλήρωση, δυο ακόμα μεταγραφικών κινήσεων.

Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος τεχνικός επιθυμεί να έχει μαζί του, τους Ντανιέλ Ποντένσε και τον Γουίλιαν Αράο, δύο υποθέσεις που δείχνουν να βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο και εντός της εβδομάδας αναμένονται εξελίξεις και στα δύο «μέτωπα».

Από την πλευρά του, ο Πέδρο Μαρτίνς παρουσιάζεται σίγουρος πως με τους συγκεκριμένους παίκτες οι Πειραιώτες θα ανέβουν επίπεδο, θα γίνουν περισσότερο ποιοτικοί, πιο απειλητικοί και γενικότερα και οι δύο θα συνεισφέρουν στο πλάνο που ετοιμάζει για την ομάδα.

Στο καθαρά διαδικαστικό, στην Πορτογαλία υποστηρίζουν πως η Σπόρτινγκ Λισαβόνας διαπραγματεύεται με τον Ολυμπιακό για την παραχώρηση του Ποντένσε έναντι 3 εκατ. ευρώ. Ο Πορτογάλος εξτρέμ, όμως, έχει καταθέσει προσφυγή και μπορεί να φύγει ως ελεύθερος μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν στα «λιοντάρια» λίγο πριν από τη λήξη της σεζόν στο πορτογαλικό πρωτάθλημα.

Όσον αφορά τώρα τον Γουίλιαν, δείχνει αυτή τη στιγμή πιο πιθανός ο δανεισμός του Βραζιλιάνου χαφ, με οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι, μία λύση που θα είναι καλύτερη και για τους «ερυθρολεύκους» για να τσεκάρουν τον παίκτη σε ευρωπαϊκό περιβάλλον.