Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Τρίτη 17 Ιουλίου

 
Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Τρίτη 17 Ιουλίου από την αστρολόγο μας, Αλεξάνδρα Καρτά

Ενημερώθηκε: 17/07/18 - 00:01

H Αλεξάνδρα Καρτά αναλύει τις κινήσεις του ζωδιακού χάρτη και μας βοηθά να χαρτογραφήσουμε τις επόμενες κινήσεις μας, σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις των ζωδίων για την Τρίτη 17 Ιουλίου.

ΚΡΙΟΣ: Θα πρέπει να διαχειριστείτε με μεγάλη προσοχή ένα επαγγελματικό θέμα. Η προσωπική σας ζωή βρίσκεται σε μία περίοδο αλλαγών και έντονων συζητήσεων.

ΤΑΥΡΟΣ: Η προσωπική σας ζωή έχει γίνει πιο ξεκάθαρη και τώρα μπορείτε να αποφασίσετε για το μέλλον μιας σχέσης. Μην αφήσετε τους άλλους να σας επηρεάζουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Τα επαγγελματικά σας θα έχουν μία ιδιαίτερα καλή πορεία, με την προϋπόθεση να μην γίνεστε [αφελής] στις συμφωνίες σας. Προσοχή λίγο στην υγεία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην τα θεωρείτε όλα δεδομένα και βάλτε σε σειρά ότι σας απασχολεί το τελευταίο διάστημα. Οι άνθρωποι δίπλα σας έχουν πολύ υπομονή για σας και ότι σας αφορά.

ΛΕΩΝ: Οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν σήμερα και ίσως να πρέπει να κλείσετε πολλές από τις υποθέσεις σας που εκκρεμούν. Μην αφήσετε τα πράγματα να εξελιχτούν κατά τύχη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η Σελήνη και σήμερα στο δικό σας ζώδιο, σας βοηθά ουσιαστικά να κάνετε πράγματα που θα έχουν απήχηση στον κύκλο σας. Μην φοβάστε να κάνετε καινοτομίες.

ΖΥΓΟΣ: Σήμερα δεν θα έχετε και την πιο δημιουργική μέρα. Καλό είναι να σκεφτείτε να περπατήσετε σε [εδάφη] που τα γνωρίζετε και δεν κινδυνεύετε από εκπλήξεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Το φιλικό σας περιβάλλον, συνεχίζει και σας στηρίζει σε κάποια πολύ προσωπικά σας θέματα. Μην αφήσετε τις σκέψεις να σας δηλητηριάσουν τις σχέσεις σας με τους άλλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σήμερα θα συνεχίσουν να σας απασχολούν κάποια επαγγελματικά θέματα. Ίσως βέβαια να μην είναι και η πιο κατάλληλη στιγμή, για να πάρετε αποφάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σήμερα θα έχετε την διάθεση να ξεφύγετε από την καθημερινότητα, κάνοντας ένα διάλειμμα με αγαπημένα σας πρόσωπα. Μην ξεχνάτε όμως και τα συναισθήματα των άλλων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Είστε αρκετά ευάλωτοι αυτή την περίοδο, με τα λόγια των άλλων και με ότι αφορά τις πολύ προσωπικές σας επαφές. Μην αφήνετε πολύ χώρο, να σας εκμεταλλεύονται.

ΙΧΘΥΕΣ: Ένα ταξιδάκι, μία αλλαγή, κάτι νέο στη ζωή σας, θα σας κάνει χαρούμενους και πολύ ήρεμους για το τι θα επακολουθήσει. Μην αμφιβάλετε για τα αισθήματα των άλλων.