Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Πέμπτη 19 Ιουλίου

 
Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Πέμπτη 19 Ιουλίου από την αστρολόγο μας, Αλεξάνδρα Καρτά

Ενημερώθηκε: 19/07/18 - 00:03

H Αλεξάνδρα Καρτά αναλύει τις κινήσεις του ζωδιακού χάρτη και μας βοηθά να χαρτογραφήσουμε τις επόμενες κινήσεις μας, σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις των ζωδίων για την Πέμπτη 19 Ιουλίου.

ΚΡΙΟΣ: Σήμερα θα βιώσετε μία περίεργη ατμόσφαιρα, που θα ξεκινά από την λάθος εμπιστοσύνη που θα δείξετε σε κάποια πρόσωπα. Κάποιο πρόσωπο θα στηρίξει τις απόψεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Έχετε μία καλή διάθεση σήμερα, σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σας θέματα. Οι συνθήκες θα σας βοηθήσουν αρκετά και θα βάλετε το στίγμα σας σε μία συμφωνία.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Σήμερα θα έχετε κάποια σχετική ηρεμία και αυτός θα είναι ο λόγος ώστε να προγραμματίσετε τις Καλοκαιρινές σας εξόδους. Η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για σχέδια που αφορούν το Καλοκαίρι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σήμερα δεν θα είναι πολύ εύκολο να ρυθμίσετε οικογενειακά θέματα, κυρίως αν υπάρχουν οικονομικά συμφέροντα που δεν λύνονται. Μην κλείσετε σήμερα συμφωνίες.

ΛΕΩΝ: Σήμερα θα έχετε κάποιες απόψεις για την προσωπική σας ζωή, που θα κουράσουν ίσως υπερβολικά το ταίρι σας. Μην λειτουργείτε εγωκεντρικά και απόλυτα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μπορεί να μην έχετε και πολύ διάθεση σήμερα, αλλά θα βρεθείτε κοντά με άτομα που εμπιστεύεστε και αγαπάτε. Το βράδυ ίσως να έχετε μία έκπληξη στα προσωπικά σας θέματα.

ΖΥΓΟΣ: Η προσωπική σας ζωή βρίσκεται σε μία αρκετά περίεργη περίοδο, με συγκεχυμένα συναισθήματα και σκέψεις. Ξεκαθαρίστε το τοπίο πριν είναι αργά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μία αδιαθεσία, ή μία κακή συγκυρία, θα σας κρατήσει μακριά από αγαπημένα σας πρόσωπα. Μην αφήσετε ένα σημαντικό θέμα στην τύχη του.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Το φιλικό σας περιβάλλον, θα παίξει σήμερα κάποιον σημαντικό ρόλο στην πορεία της προσωπικής σας ζωής. Αφήστε τα γεγονότα να μιλήσουν και να φανερώσουν την αλήθεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην πικραίνεστε με τα λόγια δικού σας αγαπημένου προσώπου. Ίσως και εσείς δεν έχετε διαχειριστεί με τον πιο σωστό τρόπο την μεταξύ σας σχέση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ένα ταξίδι θα σας απαλλάξει από κάποιες σκέψεις που σας είχαν χαλάσει την διάθεση. Μην αφήσετε τα γεγονότα των τελευταίων ημερών, να έχουν κακό προηγούμενο πάνω στις σχέσεις σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Οικονομικά θέματα μάλλον δεν τα διαχειριστήκατε όπως θα έπρεπε και νιώθετε εκτεθειμένοι σε τρίτα άτομα. Η προσωπική σας ζωή έχει κάποιες αλλαγές.