Η Madonna μιλάει στο ιταλικό Vogue για τη ζωή της ως παραδοσιακή μαμά στην Πορτογαλία

 
Η Madonna μιλάει στο ιταλικό Vogue για τη ζωή της ως παραδοσιακή μαμά στην Πορτογαλία

Ενημερώθηκε: 01/08/18 - 16:17

Superstars: είναι ακριβώς όπως εμείς, έτσι;

Όπως αποδεικνύεται, η αισθησιακή τραγουδίστρια της ποπ Madonna μοιάζει περισσότερο με εμάς τους απλούς ανθρώπους από όσο πιστεύουμε - ως επί το πλείστον. Η τραγουδίστρια είναι στο εξώφυλλο του ιταλικού Vogue και παραχωρεί μια αποκλειστική συνέντευξη για το γιατί μετακόμισε στη Λισαβόνα και πώς ήταν η μετάβαση αυτή για την οικογένειά της και την ίδια.

Η star, που γίνεται 60 χρονών στις 16 Αυγούστου, έχει αγκαλιάσει το ρόλο της ως παραδοσιακή μαμά.

m

Η επιλογή της Πορτογαλίας από την Madonna ως το νέο της σπίτι δεν ήταν μία τυχαία επιλογή. Εξάλλου, είναι η πατρίδα του παγκόσμιου ποδοσφαιριστή Cristiano Ronaldo.

Είπε στο Vogue Italia ότι ο δωδεκάχρονος γιος της, David, ονειρεύεται εδώ και χρόνια να παίξει επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

"Ήμουν απελπισμένη να τον γράψω στις καλύτερες ακαδημίες ποδοσφαίρου, με τους καλύτερους προπονητές, αλλά το επίπεδο του ποδοσφαίρου στην Αμερική είναι πολύ χαμηλότερο από τον υπόλοιπο κόσμο, είδα την απογοήτευσή του και ένιωσα επίσης ότι ήταν μια καλή στιγμή", είπε.

Tree of Life.....? Mercy James Pediatric Hospital! ? One Year Later! ?????? #everythingislove #malawi ??♥️ art work by @jacarandaschoolfororphans

Madonna

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@madonna) στις

Η Madonna ζύγισε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα δύο άλλων πόλεων πριν τελικά επιλέξει τη Λισαβόνα: το Τορίνο και τη Βαρκελώνη. Το Τορίνο, είπε, "δεν είναι πραγματικά μια πόλη για παιδιά". Ενώ η Βαρκελώνη "είναι μια πραγματικά διασκεδαστική πόλη", η Madonna τελικά αποφάσισε τη Λισαβόνα επειδή "φαινόταν η καλύτερη επιλογή για όλους".

Η τραγουδίστρια του "Hung Up" αγκαλιάζει τον ρόλο της παραδοσιακής μαμάς, ο οποίος όπως είπε "απαιτεί να μην έχεις ζωή κατά κάποιο τρόπο".

Οι ώρες και οι τοποθεσίες της προπόνησης και των παιχνιδιών αλλάζουν διαρκώς, πράγμα που σημαίνει ότι η Madonna και η οικογένειά της πρέπει να προσαρμόσουν τα προγράμματά τους ανάλογα με τις ανάγκες. "Είναι αδύνατο να προγραμματίσω, και τότε νιώθω ότι δεν είμαι δίκαιη με τα άλλα μου παιδιά ή ότι με τον εαυτό μου!" είπε.

Παρά τις διακυμάνσεις του προγράμματος, τα παιδιά της Madonna "έχουν αγκαλιάσει" τη ζωή στη Λισαβόνα, συμπεριλαμβανομένης της συμμετοχής τους σε αθλήματα και τέχνη. Αυτές οι δραστηριότητες βοήθησαν τον David και τα αδέλφια του Mercy James (12) και Stella και Esther (5), να μάθουν πορτογαλικά και να προσαρμοστούν στο νέο τους σπίτι.

Για τη Madonna, το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό που αναπτύσσουν τα παιδιά της, είναι η συμπόνια: "Θέλω απλώς να είναι καλοί άνθρωποι που αντιμετωπίζουν άλλα τους άλλους ανθρώπους με αξιοπρέπεια και σεβασμό, ανεξάρτητα από το χρώμα του δέρματος, τη θρησκεία, το φύλο". Και αν ο γιος της γίνει ο επόμενος μεγάλος Πορτογάλος αστέρας του ποδοσφαίρου; "Αυτό είναι μόνο το κερασάκι στην τούρτα!"

Πηγή: ENews