Άκης Σακελλαρίου:Οι στιγμές που ανέβηκε στην σκηνή, προτού καταρρεύσει

 
Πώς ο Άκης Σακελλαρίου, πυρετωμένος ανέβηκε στο σανίδι και κατέρρευσε στην Πάτρα

Ενημερώθηκε: 04/08/18 - 23:15

Ο ηθοποιός, Άκης Σακελλαρίου εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Σωτηρία» διασωληνωμένος.

Τα νέα της υγείας του παραμένουν τα ίδια και έχουμε παραμείνει στο ότι ανταποκρίνεται καλύτερα στην φαρμακευτική αγωγή που του χορήγησαν οι έμπειροι γιατροί του νοσοκομείου.Ωστόσο ίσως πολλοί δεν γνωρίζουν ότι ο Άκης Σακελλαρίου είχε σχεδόν καταρρεύσει στις παραστάσεις του MamaMia στην Πάτρα, παρόλο που κατάφερε να σταθεί όρθιος κι ας είχαν διακρίνει κάτι συντελεστές και κοινό.

dete.gr

Σύμφωνα με το , δημοσιογράφος της Πάτρας ο οποίος διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον αγαπημένο ηθοποιό, επικοινώνησε μαζί του λίγες ώρες πριν έρθει στην Πάτρα. Ο Άκης Σακελλαρίου του είπε ότι είχε 39 πυρετό και ότι εξ αυτού οι δυνάμεις του τον εγκατέλειπαν. Το βράδυ της 23ης Ιουλίου στο Παμπελοποννησιακό στάδιο, ο δημοσιογράφος πήγε στην παράσταση να τον δει, και ήταν χάλια.

Όπως περιγράφει στον «Κόσμο», ο Σακελλαρίου ήταν ένα βήμα πριν από την κατάρρευση, μάλιστα ανέβαινε στη σκηνή σχεδόν υποβασταζόμενος από ένα μέλος του θιάσου, το οποίο είχε αναλάβει να τον βοηθάει για να αλλάξει κοστούμια.

Μάλιστα η κατάσταση στην οποία βρισκόταν ο γνωστός ηθοποιός αποτυπώθηκε σε έναν αυτοσχεδιασμό στο διάλογο μεταξύ των Βανδή και Μαγγίρα. «Είναι χλωμός, αυτός έχει πυρετό» είπαν, καθώς η εικόνα του ήταν ωχρή και οι δυνάμεις του περιορισμένες, κάτι που δεν διέφυγε της προσοχής του παρατηρητικού κοινού.

Οι πληροφορίες λένε μετά την παράσταση ο Σακελλαρίου απευθύνθηκε σε νοσοκομείο της Πάτρας όπου διαπιστώθηκε ότι πάσχει από πνευμονία, όχι όμως και από τη νόσο των λεγεωνάριων. Τις επόμενες ημέρες η κατάστασή του χειροτέρεψε με αποτέλεσμα να μην ακολουθήσει το θίασο στην περιοδεία της Κρήτης. Και η συνέχεια γνωστή...

Όπως λένε οι πληροφορίες , ο Άκης Σακελλαρίου έρχεται πολύ συχνά στην Πάτρα καθώς εδώ φοίτησε ο γιος του και εδώ φοιτά η πανέμορφη κόρη του.