Νέα πρόκληση Ζάεφ μέσω σποτ: Ψηφίστε «ναι» για μια «ευρωπαϊκή Μακεδονία»

 
«Στις 30 Σεπτεμβρίου αποφασίζουμε για μια ευρωπαϊκή Μακεδονία», είναι το νέο μήνυμα του Ζόραν Ζάεφ που εξακολουθεί να σφυρίζει αδιάφορα

Ενημερώθηκε: 18/09/18 - 19:23

«Στις 30 Σεπτεμβρίου αποφασίζουμε για μια ευρωπαϊκή Μακεδονία», είναι το νέο μήνυμα του Ζόραν Ζάεφ για το δημοψήφισμα της 30ης Σεπτεμβρίου στα Σκόπια, ο οποίος φυσικά και εξακολουθεί να...ξεχνάει την συμφωνία περί "Βόρειας Μακεδονίας".

Στο διαφημιστικό σποτ που κυκλοφόρησε ο πρωθυπουργός καλεί τους πολίτες να ψηφίσουν «ναι», εγκρίνοντας την ονομασία «Μακεδονία», προφανώς διαψεύδοντας και όσους έσπευσαν να πουν ότι ο Αλέξης Τσίπρας έχει ενοχληθεί γι αυτό και έχει καλέσει τον Σκοπιανό ομόλογό του στο τηλέφωνο.

Το νέο σποτ της προεκλογικής εκστρατείας υπέρ του «ναι» δείχνει πλάνα από την καθημερινότητα των Σκοπιανών, ενώ νέοι αναλύουν στην κάμερα τα επιχειρήματά τους υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών.

«Στη ζωή όλοι κάνουμε συμβιβασμούς και είναι απαραίτητοι για θετικές αλλαγές. Αξίζει όταν αυτοί οι συμβιβασμοί εξασφαλίζουν ένα ασφαλές μέλλον για τις επόμενες γενιές. Αυτή είναι η κοινωνική και γονική μας ευθύνη απέναντι στα παιδιά και τα εγγόνια μας», αναφέρει ο Ζάεφ σε ανάρτησή του στο Twitter που συνοδεύει το βίντεο.

#ИзлезиЗА

pic.twitter.com/5FRXSHfJsz

Во животот сите правиме компромиси и тие се неопходни за позитивни промени. Вреди кога тие компромиси ќе обезбедат сигурна иднина за новите генерации. Ова е наша и граѓанска и родителска одговорност пред нашите деца и нашите внуци. На 30 септември европска Македонија!

September 18, 2018