Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Τετάρτη (26/09)

 
Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Τετάρτη (26/09)

Ενημερώθηκε: 26/09/18 - 00:00

Διαβάστε τις προβλέψεις των ζωδίων για την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου από την αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά:

ΚΡΙΟΣ

Μία σχετικά ήρεμη μέρα, θα σας κάνει να σκεφτείτε τα πράγματα και τις καταστάσεις με αισιοδοξία. Μία μέρα μετά την Πανσέληνο, αλλάζει θετικά η ψυχολογία σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν και δεν είστε στην πιο καλή περίοδο, θα βρείτε θετικούς τρόπους για να ολοκληρώσετε έναν στόχο σας, που για σας είναι πολύ σημαντικός.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θέλετε κάτι καλύτερο για την προσωπική σας ζωή και σήμερα θα προσπαθήσετε να το πετύχετε. Έχετε στήριξη από τους άλλους και αυτό σας κάνει να είστε αισιόδοξοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάποια καλά νέα που αφορούν την επαγγελματική σας ζωή, θα σας κάνουν να αισιοδοξείτε και πάλι. Ένα μήνυμα θα σας φέρει κοντά στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΛΕΩΝ

Πολύ καλή μέρα για να σκεφτείτε να μετακινηθείτε και να πάρετε πρωτοβουλίες που θα σας δώσουν σίγουρα επιτυχία. Κάποια έγραφα σας απασχολούν έντονα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Να έχετε αυτοπεποίθηση για ότι έχετε αποφασίσει να κάνετε, κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο. Τα οικονομικά θέματα θα λυθούν πολύ σύντομα.

ΖΥΓΟΣ

Μία μέρα μετά την Πανσέληνο και εσείς προσπαθείτε ακόμη να βρείτε μέσα από τα γιατί, τις απαντήσεις που σας χρειάζονται για να προχωρήσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα θα φροντίσετε την προσωπική σας ηρεμία, μετά απ κάποια γεγονότα που σας τάραξαν. Η μέρα θα κυλήσει σχετικά ήσυχα και τα βράδυ θα βρεθείτε με αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η προσωπική σας ζωή θα σας απασχολήσει και σήμερα. Μπορεί οι συνθήκες να μην είναι και οι πιο κατάλληλες για να πάρετε αποφάσεις, αλλά θα έχετε κάποιες θετικές εξελίξεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Να ρίξετε λίγο τους τόνους και μην ζητάτε από τους άλλους πράγματα που δεν μπορούν να σας τα προσφέρουν. Μην βάζετε τον εγωισμό, πάνω από τα συναισθήματα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μία μέρα με πολλές υποχρεώσεις, που θα πρέπει να βάλετε προτεραιότητες. Οι συζητήσεις θα κάνουν καλό σε μία προσωπική σας σχέση.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι ανάγκες των άλλων θα σας κάνουν να καταναλώσετε πολύ χρόνο, ώστε να βρεθείτε στο πλάι τους και να τους συμπαρασταθείτε. Μία οικονομική βοήθεια σας δίνει ικανοποίηση.