Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018

 
Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018

Ενημερώθηκε: 06/11/18 - 00:18

Η Αλεξάνδρα Καρτά αναλύει τις κινήσεις του ζωδιακού χάρτη και μας βοηθά να χαρτογραφήσουμε τις επόμενες κινήσεις μας, σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις των ζωδίων για την Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα θα έχετε μία πιο ξεκάθαρη άποψη για ένα συναισθηματικό σας θέμα, όπου και θα βάλετε τα όρια σας. Ίσως να περάσετε στην αντεπίθεση, μετά από μία αδικία που θα υποστείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα θα σας απασχολήσουν περισσότερο τα επαγγελματικά σας, κάτι που θα σας απομονώσει για λίγο από τις σχέσεις σας με τους άλλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα έχετε πολλά να κάνετε σήμερα και ίσως να αμελήσετε ένα προσωπικό σας θέμα που βρίσκεται σε αναμονή εξελίξεων. Φροντίστε να είστε πιο συνεπείς με αυτά που λέτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μία ταραχή σήμερα σε οικογενειακά θέματα δεν θα την αποφύγετε, αλλά θα ενεργοποιήσει κάποια πράγματα που θεωρούσατε δεδομένα στις σχέσεις σας.

ΛΕΩΝ

Με διάθεση να τα πείτε «έξω από τα δόντια», θα κυλήσει η σημερινή μέρα. Ίσως να δεχτείτε ένα μήνυμα ή να μάθετε κάτι που θα σας δυσαρεστήσει, ακόμη και αν είστε προετοιμασμένοι για αυτό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οικονομικά θέματα και σήμερα θα σας απασχολήσουν, κάτι που θα σας κάνει να αναρωτιέστε αν έχετε κάνει σωστές οικονομικές κινήσεις το τελευταίο διάστημα.

ΖΥΓΟΣ

Μία πολύ εκρηκτική μέρα, ιδίως σε όσους ανήκουν στις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας. Μπορεί να απογοητευτείτε με την συμπεριφορά κάποιων, ή να πρέπει να ανεχτείτε κάποια κακή συμπεριφορά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με σκέψεις που σας ταλαιπωρούν και σας αναστατώνουν, θα ξεκινήσει η Τρίτη για σας. Ίσως να πρέπει να πάρετε βοήθεια από ένα πρόσωπο που εμπιστεύεστε, πριν αποφασίσετε κάτι σημαντικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το φιλικό σας περιβάλλον, τα σχέδια σας για το μέλλον και κάποια έντονα συναισθήματα, περνούν σήμερα την κρίση τους. Μην ασχοληθείτε με λεπτομέρειες που δεν σας ωφελούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με πολύ ένταση και πάθος θα κυλήσει η Τρίτη και θα ασχοληθείτε επίσης έντονα με επαγγελματικά θέματα, που θα σας δημιουργήσουν ανασφάλεια αν δεν χειριστείτε σωστά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μία απαιτητική μέρα, όπου θα σας δημιουργήσει την αίσθηση ότι βρίσκεστε σε ένα «Deja vu» γεγονότων. Αφήστε τα σημαντικά για αύριο.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα θα έχετε την άποψη ότι αυτά που σας συμβαίνουν, καλά ή άσχημα, έχουν την ρίζα τους μόνο στην συμπεριφορά των άλλων. Ανοίξτε λίγο την σκέψη σας και δείτε πιο καθαρά, ότι όλα γύρω μας είναι «δούναι και λαβείν».