Υπάτιος Πατμάνογλου: Παντρεύεται ξανά 20 μήνες μετά το φοβερό δυστύχημα με την Πόρσε που έχασε γυναίκα και γιο... (ΒΙΝΤΕΟ)

 
Υπάτιος Πατμάνογλου: Παντρεύεται ξανά 20 μήνες μετά το φοβερό δυστύχημα με την Πόρσε που έχασε γυναίκα και γιο... (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενημερώθηκε: 14/11/18 - 16:16

Έτοιμος να γυρίσει σελίδα στη ζωή του φέρεται ο Υπάτιος Πατμάνογλου, ο άνθρωπος που έχασε τη γυναίκα του και τον τρίχρονο γιο του, τον Φεβρουάριο του 2017, στο φοβερό δυστύχημα με την Πόρσε που οδηγούσε στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας, ο Γιώργος Βακάκης γιος του ιδιοκτήτη της αλυσίδας παιχνιδιών JUMBO.

Έχουν περάσει 20 μήνες από το δυστύχημα που είχε απασχολήσει το πανελλήνιο και ο Υπάτιος είναι έτοιμος να ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας με τη νέα του σύντροφο, με την οποία έχει γνωριστεί εδώ και επτά μήνες και τον έχει βοηθήσει να ξεπεράσει την τραγωδία που έζησε. Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου "Μαζί σου", ο γάμος θα γίνει τον επόμενο μήνα.

Υπάτιος Πατμάνογλου

Ο μάλιστα, ανέβασε πρόσφατα σχετική ανάρτηση στο λογαριασμό του στο Facebook, με αφορμή την ονομαστική του εορτή, στην οποία έγραφε: «Η ζωή προχωράει με τις χαρές και τις λύπες της κι εμείς οφείλουμε να την ακολουθούμε. Σας ευχαριστώ θερμά για τις ευχές σας. Εύχομαι από καρδιάς ότι ευχή πήρα να σας τη δώσει ο θεός διπλή. Χρόνια μου πολλά».

Δείτε το ποστ του Υπάτιου Πατμάνογλου:

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή: