Ο Τάκης Τσουκαλάς ζήτησε «συγγνώμη» από τον Θανάση και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο (ΒΙΝΤΕΟ)

 
Ο Τάκης Τσουκαλάς ζήτησε «συγγνώμη» από τον Θανάση και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενημερώθηκε: 20/11/18 - 14:57

Μετά την απόφαση των ιθυνόντων του τηλεοπτικού σταθμού «ΝΕΟ ΚΑΝΑΛΙ» (πρώην EXTRA CHANNEL, πρώην ZOOM, πρώην Body in Balance, κλπ) που λειτουργεί η εταιρία με την επωνυμία «STAR ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ Α.Ε»), δεν μεταδίδεται η εκπομπή του Τάκη Τσουκαλά, από τον τηλεοπτικό «αέρα» του καναλιού.

 Θανάση

Γιάννη Αντετοκούνμπο

ρατσιστική επίθεση

Τάκης Τσουκαλάς

Ωστόσο, η εκπομπή «Άντε Γειά» βγήκε μέσω διαδικτύου χθες (Δευτέρα 19/11), εκεί ο Τάκης Τσουκαλάς ζήτησε συγγνώμη από την οικογένεια του και του , για την σε βάρος του πρώτου, αποκαλώντας τον «πίθηκο». Ο υποστήριξε στην διαδικτυακή του «απολογία» στους αδελφούς Αντετοκούνμπο, ότι δεν ήξερε τη σημασία της λέξης πίθηκος και δεν την εννοούσε ρατσιστικά.

έχει διατάξει τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης

Σημειώνεται ότι σήμερα (Τρίτη 20/11) στη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ), έχουν κληθεί οι υπεύθυνοι του σταθμού, προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις. Την ίδια ώρα, η ανώτατη εισαγγελική λειτουργός από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, προκειμένου να διερευνηθεί η τυχόν διάπραξη αυτεπαγγλελτως διωκομένων αδικημάτων καθώς και ενδεχόμενες παραβάσεις του αντιρατσιστικού νόμου.

Δείτε το βίντεο με την «συγγνώμη» του Τάκη Τσουκαλά στους αδελφούς Αντετοκούνμπο: