Ποιοι κάνουν λόγο για πιέσεις «εντός και εκτός ΣΚΑΪ» στη Σία Κοσιώνη με πολιτικά κίνητρα

 
Ποιοι κάνουν λόγο για πιέσεις «εντός και εκτός ΣΚΑΪ» στη Σία Κοσιώνη με πολιτικά κίνητρα

Ενημερώθηκε: 20/11/18 - 23:07

Στο επίκεντρο περίεργων δημοσιευμάτων βρίσκεται το τελευταίο διάστημα η δημοσιογράφος Σία Κοσιώνη. Στην αρχή τα δημοσιεύματα αυτά έκαναν λόγο για δυσαρέσκια και κακό κλίμα της διοίκησης του ΣΚΑΪ στο πρόσωπό της, για τα χαμηλά νούμερα του κεντρικού δελτίου.

Οι αναφορές αυτές είχαν πάρει διαστάσεις με αποτέλεσμα το κανάλι να αναγκαστεί να διαψεύσει τις πληροφορίες αυτές με επίσημη ανακοίνωση του.

Τα τελευταία 24ωρα όμως νέα δημοσιεύματα βλέπουν το φως της δημοσιότητας με επίκεντρο πάλι την Σία Κοσιώνη. Αυτή τη φορά, όμως, οι αναφορές κάνουν λόγο για «πιέσεις που ασκούνται στη Σια Κοσιώνη, εντός και εκτός ΣΚΑΪ» και ο λόγος έχει να κάνει «με τις πολιτικές ισορροπίες στο εσωτερικό της ΝΔ, με επίμαχο την υποψηφιότητα του Κώστα Μπακογιάννη στο Δήμο της Αθήνας».

Μάλιστα όπως αναφέρει η ιστοσελίδα enimerosi24.gr «οι βολές εναντίον της το επόμενο διάστημα αναμένεται να ενταθούν», καθώς «στο πρόσωπο της Σίας Κοσιώνη ορισμένοι βλέπουν, εντός και εκτός καναλιού, έναν μη σύμμαχο στην προσπάθεια της αξιωματικής αντιπολίτευσης».