Φως στο Τούνελ: (23/11): Ο μάρτυρας αποκαλύπτει τα πάντα για τον Δημήτρη Γραικό

 
Φως στο Τούνελ (23/11): Ποιον έψαχνε ο Δημήτρης Γραικός πριν εξαφανιστεί (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενημερώθηκε: 23/11/18 - 14:56

Φως στο τούνελ (23/11): Το θρίλερ με την υπόθεση του Δημήτρη Γραικού παρά τα όποια εμπόδια, συνεχίζεται κι ενώ έχουν περάσει τουλάχιστον 2 χρόνια από την εξαφάνισή του.

"

Όλα αυτά στην σκιά μιας απόφασης της Δικαιοσύνης που προκάλεσε αντιδράσεις αφού η «πιθανή δολοφονία» που ερευνούσε με εντολή Εισαγγελέα η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, μετατράπηκε από άλλη εκπρόσωπο της Δικαιοσύνης, σε «ηθελημένη φυγή».Η υπόθεση δεν εστάλη σε τακτικό ανακριτή και μπήκε στο αρχείο!

Ο δικηγόρος της οικογένειας, Νίκος Διαλυνάς, κατέθεσε αναφορά κατά της Εισαγγελέως που εξέδωσε τη συγκεκριμένη διάταξη.Οι έρευνες και οι αποκαλύψεις μετά από μεγάλες οργανωμένες αυτοψίες σε κάθε περιοχή,σε βάλτους και ποτάμια, συνεχίζονται, προκειμένου να δοθεί ένα τέλος στο θρίλερ.

Στο αποψινό (23/11) Φως στο τούνελ , μάρτυρας μιλά για πρώτη φορά και δίνει νέα τροπή στην πολυσυζητημένη υπόθεση.

Το χρονικό του θρίλερ 

"

Ο επιχειρηματίας Δημήτρης Γραικός 59 χρόνων, από το Πεντάλοφο Θεσσαλονίκης, χάθηκε μυστηριωδώς με το αυτοκίνητο του ένα HILUX TOYOTA με αριθμό κυκλοφορίας ΝΑΥ 1252. Εξαφανίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης 3 Νοεμβρίου 2016 από την περιοχή της Χαλάστρας, όταν έφυγε από τα σφαγεία. Μέχρι σήμερα δεν έχει εντοπιστεί το πτώμα του, ούτε το αυτοκίνητο του.