Nomads: Ποιος κερδίζει σήμερα (25/11) τη μονομαχία και ποιος αποχωρεί;

 
Nomads: Ποιος κερδίζει σήμερα (25/11) τη μονομαχία και ποιος αποχωρεί;

Ενημερώθηκε: 25/11/18 - 12:19

Nomads: Σήμερα είναι η πιο κρίσιμη μέρα του reality επιβίωσης αφού θα παρακολουθήσουμε την μονομαχία μεταξύ των υποψηφίων, αλλά και την αποχώρηση από την Μαδαγασκάρη.

Εισβολείς

Κώστα Αναγνωστόπουλου

Στο επεισόδιο του Σαββάτου Επίλεκτοι και αγωνίστηκαν για τη νίκη και φυσικά νικητές ήταν για ακόμη μια φορά οι Επίλεκτοι και μάλιστα σχετικά εύκολα. Το έπαθλο ήταν ένα γεύμα με πίτσες ενώ παράλληλα ανάγκασαν τους Εισβολείς να επιλέξουν τον τρίτο υποψήφιο για την σημερινή μονομαχία. Το γεγονός που σημάδεψε το αγώνισμα ήταν ο τραυματισμός του για τον οποία ακόμη δεν έχουμε μάθει σε τι κατάσταση βρίσκεται και αν μπορεί να συνεχίσει να αγωνίζεται στους στίβους του παιχνιδιού.

Νάσο Παπαργυρόπουλο

Μετά τον τραυματισμό η ομάδα επέλεξε για αρχηγό τον Στέλιο Χανταμπάκη ο οποίος κλήθηκε να ονομάσει τον τρίτο υποψήφιο που δεν ήταν άλλος από τον .

Nomads

Ελισάβετ Δοβλιατίδου

Nomads

Σήμερα λοιπόν το βράδυ στο επεισόδιο του θα δούμε να μονομαχούν μεταξύ τους οι Δημήτρης Μαρμαράς, Νάσος Παπαργυρόπουλος και. Ο νικητής θα βγει από την εξίσωση της αποχώρησης ενώ οι ηττημένοι θα περιμένουν τα αποτελέσματα της διαδικτυακής ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού την οποία θα ανακοινώσει ο Σάββας Πούμπουρας. Αυτός που θα συγκεντρώσεις τις περισσότερες θετικές ψήφους θα παραμείνει στο , ενώ ο δεύτερος σε ψήφους θα μπει στο αεροπλάνο της επιστροφής για την Ελλάδα.

Μείνετε συντονισμένοι γιατί αργότερα θα σας μεταφ’ερουμε τις διαρροές (spoiler) για το σημερινό επεισόδιο εάν προκύψουν.