ΑΕΚ: Σύντομα παρελθόν οι τρείς

 
ΑΕΚ: Σύντομα παρελθόν οι τρείς

Ενημερώθηκε: 30/11/18 - 12:13

Οι Αντρέ Σιμοές, Τάσος Μπακασέτας και Βασίλης Λαμπρόπουλος, αποτελούν μετά από απόφαση του Δημήτρη Μελισσανίδη, ξένο σώμα από την ΑΕΚ και ήδη ψάχνουν το επόμενο βήμα της καριέρας τους.

Στόχος και των τριών, είναι να μπορέσουν να βρουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και να φύγουν από την ΑΕΚ ήδη από τον Γενάρη.

Για τον Μπακασέτα ήδη από το καλοκαίρι και τα προκριματικά του Champions League, έχουν περάσει ουκ ολίγοι σκάουτερ από το ΟΑΚΑ. Άνθρωποι και από αγγλικές αλλά κυρίως από ιταλικές ομάδες, βρέθηκαν στην Αθήνα και στα ματς με την Σέλτικ και σ’ αυτά με την Μπενφίκα και τον Άγιαξ και σημείωσαν στο μπλοκάκι τους το όνομα του διεθνή μεσοεπιθετικού.

Μάλιστα κάποιοι εξ αυτών, έκαναν την σημείωση ήδη από τότε, για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Επομένως τώρα η πλευρά του Μπακασέτα θα επιδιώξει να ενεργοποιήσει αυτό το ενδιαφέρον. Με τον διεθνή μεσοεπιθετικό να θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό.

Για τον Σιμόες έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες μέρες μια διπλή φημολογία στην… αγορά. Η πρώτη θέλει ομάδα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα να έχει ανοίξει ακόμα και δίαυλο επικοινωνίας και συζητήσεων με την πλευρά του Πορτογάλου χαφ. Και η δεύτερη, θέλει να υπάρχει ενδιαφέρον για τον Σιμόες, εντός συνόρων. Όπως και ο Μπακασέτας, ο Πορτογάλος φέρεται να βλέπει με καλύτερο μάτι το ενδεχόμενο να φύγει από το ελληνικό πρωτάθλημα.

Όσο για τον Λαμπρόπουλο, το τοπίο ακόμα είναι σχετικά πιο θολό. Όμως δεδομένα και ο διεθνής αμυντικός, έχει ξεκινήσει προσπάθειες να βρει ομάδα, κατά προτίμηση εκτός ελληνικών συνόρων, για να συνεχίσει την καριέρα του. Και αυτός, όπως και ο Μπακασέτας και ο Σιμόες, θέλει να το κάνει άμεσα. Δηλαδή από τον Γενάρη.