Νέο σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου μετά την απόλυση του Παναγιώτη Ραφαηλίδη

 
Νέο σχόλιο της Κατερίνα Καινούργιου μετά την απόλυση του Παναγιώτη Ραφαηλίδη

Ενημερώθηκε: 03/12/18 - 15:31

Μπαράζ απολύσεων έγινε στο Open, με 15 εργαζόμενους να πληρώνουν το «μάρμαρο» των χαμηλών τηλεθεάσεων και να βλέπουν την πόρτα της εξόδου του καναλιού του Ιβάν Σαββίδη.

με μήνυμα της στο instagram

να έχει ενοχλήσει ιδιαίτερα

Ένας από τους συνεργάτες του σταθμού που έπεσε θύμα των ανακατατάξεων, ήταν και ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης, συνεργάτης της Κατερίνας Καινούργιου, στην εκπομπή Ευτυχείτε». Η ξανθιά παρουσιάστρια , στήριξε τον πρώην συνεργάτη της που με ποστ σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, είχε ξεσπάσει κατά της απόφασης της διοίκησης για την «καρατόμηση» του. Η στάση της παρουσιάστριας μάλιστα, φέρεται , τα στελέχη του καναλιού.

Το πρωί της Δευτέρας, η Κατερίνα Καινούργιου έστειλε νέο μήνυμα συμπαράστασης στον συνεργάτης μέσα από την εκπομπή της. «Ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης έφυγε από την τηλεοπτική μας παρέα, δεν είναι πια μαζί μας. Τον ευχαριστούμε πάρα πολύ για την άψογη συνεργασία που είχαμε αυτόν τον μήνα. Είναι εξαιρετικό πλάσμα, πολύ ταλαντούχο! Να πούμε ότι ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης έχει και άλλες προτάσεις και τηλεοπτικές και καλλιτεχνικές, που ήδη τις είχε και πολύ σύντομα θα τον δείτε και θα τον απολαύσετε. Εγώ προσωπικά θέλω να του ευχηθώ καλή επιτυχία και τον ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου γιατί είναι ένας Κύριος με Κ κεφαλαίο, αυτό μου αρέσει να λέω. Θα τα ξαναπούμε με τον Παναγιώτη, εδώ θα είμαστε ούτως ή άλλως», είπε η Καινούργιου.

Δείτε το βίντεο: