Κύπελλο Ελλάδος: Σαρωτικός ΠΑΟΚ, ξεφτίλα για Άρη

 
Κύπελλο Ελλάδος: Σαρωτικός ΠΑΟΚ, ξεφτίλα για Άρη

Ενημερώθηκε: 20/12/18 - 19:23

Με τον Πρίγιοβιτς σε... άγρια κατάσταση, ο ΠΑΟΚ σάρωσε με 6-0 τον Αήττητο Σπατών εξασφαλίζοντας και την πρωτιά στον όμιλο και την πρόκριση στους "16" του Κυπέλλου Ελλάδος.

Οι Θεσσαλονικείς έδωσαν συνέχεια σε ένα απίστευτο σερί στο Κύπελλο Ελλάδας, αφού παραμένουν αήττητοι για 15 αγώνες στον θεσμό, με 14 νίκες και μια ισοπαλία απολογισμό.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

Αήττητος Σπάτων: Κοκκαλάς, Σπυρόπουλος, Κολλαράς (46’ Λάμπρου), Ηρακλής, Σταματάκης, Βούκοβιτς (61’ Κοκκόρης), Κασνέτση, Χατζηιωαννίδης, Γροντής, Μάγκας (58’ Κατσέρης), Καλογέρης.

ΠΑΟΚ: Ρέι, Κρέσπο (67’ Λύρατζης), Χατσερίδης, Μαλεζάς, Τόσκα, Κάνιας, Μπίσεσβαρ (64’ Μπαλογιάννης), Λημνιός, Καρέλης, Ουάρντα, Ακπόμ (46’ Πρίγιοβιτς)

εργοτελης αρης

Ο Άρης έπαιζε για δύο αποτελέσματα στο Παγκρήτιο, ώστε να συνεχίσει στην επόμενη φάση, όμως στο τέλος της ημέρας υπέστη ένα τεράστιο κάζο, που πλήγωσε ακόμα περισσότερο το πρεστίζ του συλλόγου.

Ο Εργοτέλης -αν και ομάδα της Football League- δεν είχε να ζηλέψει τίποτα από την ομάδα του Σάββα Παντελίδη, που πιθανώς να πίστεψε ότι μόνο με τις φανέλες θα πάρει το αποτέλεσμα.

Αυτό που φάνηκε στο γήπεδο ήταν πως μια ομάδα διψασμένη για ποδόσφαιρο τιμώρησε όλες τις αδυναμίες των φιλοξενούμενων, που μετά από απανωτά αποτυχημένα αποτελέσματα και στο πρωτάθλημα μπαίνουν σε περίοδο μεγάλης εσωστρέφειας (3-2).

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

Εργοτέλης (Νίκι Παπαβασιλείου): Κατσιμήτρος, Κοζορώνης, Γιακούμπου, Οικονόμου, Μπάτζιος, Μπουρσέλης (69’ Καπνίδης), Μπρους, Τσέλιος, Ιατρούδης (82’ Μαζουλούξης), Έφορντ, Κατσούρι

Άρης (Σάββας Παντελίδης): Καντιμοίρης, Μπάσα (53’ Σιώπης), Ντιγκινί, Μαρτίνες (46’ Γκαρσία), Μπρούνο Γκάμα, Γιουνές, Ματίγια, Τζανακάκης, Μενέντεθ, Βέλεθ (38’ Δεληζήσης), Μάβραϊ.