Άγριο σκηνικό στο μαγαζί του Γ. Σαμπάνη - 120 ράμματα χρειάστηκε 19χρονος

 
Άγριο σκηνικό στο μαγαζί του Γ. Σαμπάνη - 120 ράμματα χρειάστηκε 19χρονος

Ενημερώθηκε: 03/01/19 - 21:23

Σκηνικό άγριας Δύσης εκτυλίχτηκε στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο δημοφιλής τραγουδιστής Γιώργος Σαμπάνης το οποίο «πλήρωσε» λάθος άνθρωπος... ο 19χρονος γιος γνωστού επιχειρηματία και απόφοιτος του Κολεγίου Αθηνών, ο οποίος φέτος ξεκίνησε τις σπουδές του στα Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Bath της Μ. Βρετανίας και είναι αθλητής του μπάσκετ.

Ο 19χρονος δεν είχε σχέση με το άγριο επεισόδιο που εκτυλίχθηκε και μπήκε στη μέση για να απομακρύνει έναν φίλο του, όμως μεταφέρθηκε αιμόφυρτος στο νοσοκομείο όπου του έγιναν 120 ράματα!!!

Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο νεαρός φοιτητής βρίσκεται ανάμεσα σε εκείνους που ανταλλάσσουν μπουνιές και κλοτσιές, προσπαθώντας να αποσοβήσει τα χειρότερα για έναν φίλο του ο οποίος δέχεται χτυπήματα από τα μέλη της άλλης παρέας. Όμως για κακή του τύχη ένας εκ των συμπλεκόμενων στον καυγά, αρπάζει μια γυάλινη κανάτα και χτυπάει με μανία στο κεφάλι πρώτα τον φίλο του και μετά τον ίδιο με αποτέλεσμα να σωριαστούν και οι δυο αιμόφυρτοι στο έδαφος.

Ο 19χρονος καταφέρνει και σηκώνεται παραπατώντας μέσα στα αίματα. Οι υπεύθυνοι του κέντρο που δεν πρόλαβαν να παρέμβουν δεδομένου ότι όλα έγιναν πολύ γρήγορα, ειδοποίησαν ασθενοφόρο για να μεταφερθεί ο τραυματίας στο νοσοκομείο Υγεία όπου και υποβλήθηκε σε συρραφή των τραυμάτων του ( του έγιναν συνολικά 120 ράμματα). Από καθαρή τύχη δεν έχασε το μάτι του, είπαν οι γιατροί

Τραυματίας

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης, ο οποίος είναι γιος γνωστού επιχειρηματία φέρεται να χτύπησε με ένα μπουκάλι βότκας 3 λίτρων και ένα άτομο της ασφάλειας του μαγαζιού. Η πλευρά του θύματος σκοπεύει να κινηθεί νομικά καταθέτοντας μήνυση εναντίον του.