Survivor spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα (02/02) το αγώνισμα του επάθλου

 
Survivor spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα (02/02) το αγώνισμα του επάθλου

Ενημερώθηκε: 02/02/19 - 12:45

Survivor spoiler: Σήμερα το βράδυ θα παρακολουθήσουμε την πρεμιέρα του reality επιβίωσης με τους Έλληνες παίκτες να μάχονται εναντίον της τουρκικής ομάδας.

Οι 24 συμμετέχοντες έχουν γίνει ήδη γνωστοί και οι περισσότεροι προέρχονται από τον χώρο του αθλητισμού με αρκετές διακρίσεις στο ενεργητικό τους. Φέτος το Survivor θα μεταδίδεται από Τετάρτη έως Κυριακή και θα μεταδίδεται παράλληλα σε Ελλάδα και Τουρκία. Το μόνο πρόβλημα για τον Τούρκο παραγωγό είναι οι διαρροές (spoiler) αφού αν και η μετάδοση θα είναι παράλληλη στις δυο χώρες στην Τουρκία λόγω της διαφορετικής ώρας θα παίζει μια ώρα νωρίτερα.

Οι παίκτες που αποτελούν την Ελληνική ομάδα είναι οι: Τόνι Σταυράτης, Κυριάκος Πελεκάνος, Δημήτρης Μαργαρίτης, Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, Νίκος Κοσμάς, Σπύρος Γουρδούπης, Δήμητρα Βαμβακούση, Ιουλιέτα Κίτρινου, Ρία Κολοβού, Νάντια Μαυρουδέα, Αφροδίτη Σκαφίδα, Ντέμη Τσαγανού.

Οι Τούρκοι παίκτες είναι οι: Ατακάν Ισίκτουταν, Μπορά Εντίν, Μπουσρά Γιαλτσίν, Ετζέμ Οναράν, Χακάν Κανίκ, Χικμέτ Τουγσούζ, Καντέρ Καράκαγια, Μελίσα Εμίρμπαγιερ, Οκάν Κιοκσάλ, Σεντά Οτζάκ, Σουντέ Μπουρτζού, Γιουσούφ Καράκαγια.

Πάμε τώρα στο ζουμί. Αν και το παιχνίδι δεν έχει ακόμα προβληθεί ήδη κκυκλοφορεί στο διαδίκτυο η πρώτη διαρροή (spoiler). Σήμερα λοιπόν οι δυο ομάδες θα πέσουν στο νερό και θα πρέπει να παλέψουν με νύχια και με δόντια για να κερδίσουν το πρώτο έπαθλο που είναι μια καλύβα. Σύμφωνα με διαρροές (spoiler) η ομάδα που θα καταφέρει να κερδίσει σήμερα είναι οι τουρκική.

Οιδιαρροές (spoiler) δεν προέρχονται από καλά πληροφορημένες πηγές αλλά από φήμες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο να μην επιβεβαιωθούν.