Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου

 
Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου από την Αλεξάνδρα Καρτά

Ενημερώθηκε: 06/02/19 - 00:33

Η Αλεξάνδρα Καρτά αναλύει τις κινήσεις του ζωδιακού χάρτη και μας βοηθά να χαρτογραφήσουμε τις επόμενες κινήσεις μας, σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις των ζωδίων για την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019.

Ημερήσιες πλανητικές επιρροές

Η Σελήνη περνά στο ζώδιο των Ιχθύων, αναπτύσσει έντονα συναισθήματα που κάποιες φορές πλησιάζουν την υπερβολή.

ΚΡΙΟΣ :Το ένστικτό σας σήμερα θα είναι έντονο και ίσως να πρέπει να αποφύγετε καταστάσεις που σας στεναχωρούν και σας προβληματίζουν. Οργανικές μεταπτώσεις είναι πολύ πιθανές, όπως επίσης μια ανατροπή στο καθημερινό σας πρόγραμμα.

ΤΑΥΡΟΣ: Κάποια νέα δεδομένα θα σας δώσουν την δύναμη να προχωρήσετε με θάρρος ένα νέο σας σχέδιο. Μπορεί να μην είστε απόλυτα έτοιμοι για προσωπικές αποφάσεις, αλλά καλλιεργείστε στην σκέψη σας αυτά που νιώθετε και θεωρείτε πιο σωστά.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα έχετε πολλά να σκεφτείτε σήμερα, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα, κάτι που θα σας κάνει να αναρωτηθείτε αν κινήστε στον πιο σωστό δρόμο για την εξέλιξης σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα ξεκαθαρίσετε σήμερα κάποια θέματα στην προσωπική σας ζωή, βάζοντας νέους ορίζοντες και καθαρές βάσεις. Η Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων, ευνοεί κάθε σας πνευματική αναζήτηση.

ΛΕΩΝ: Ξέρετε πολύ καλά πως θα διαχειριστείτε τα οικονομικά σας θέματα, αλλά καλό είναι να μην βιαστείτε να κάνετε κινήσεις σήμερα, που μπορεί να είναι βιαστικές και να δουλέψουν εις βάρος σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η Σελήνη απέναντι από το δικό σας ζώδιο, σας προτρέπει να ασχοληθείτε περισσότερο με την εξέλιξη μιας σχέσης. Μην αφήνετε τα συναισθήματα να μπλοκάρουν την ορθή σας σκέψη.

ΖΥΓΟΣ: Σήμερα θα έχετε κάποιες ανασφάλειες που θα ξεκινούν από το γεγονός ότι τίποτα δεν λειτουργεί όπως θα επιθυμούσατε. Φροντίστε να κάνετε το καθημερινό σας πρόγραμμα με ηρεμία και καλό προγραμματισμό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η Σελήνη σήμερα περνά στο ζώδιο των Ιχθύων και σας γλυκαίνει συναισθηματικά, βάζοντας στο περιθώριο κάποιες κακές στιγμές που είχαν συμβεί, με αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Έχετε σήμερα μία αρκετά μεγάλη δημιουργική κινητικότητα, που θα σας κάνει να σκεφτείτε το ενδεχόμενο αλλαγών στον πολύ προσωπικό σας χώρο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Περιμένετε κάποια βοήθεια από άτομα που βρίσκονται στον πολύ κοντινό σας περίγυρο. Βέβαια πρέπει να χαμηλώστε τους τόνους και τις αντιπαραθέσεις, αν πραγματικά θέλετε να τακτοποιηθούν κάποιες από τις εκκρεμότητες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σήμερα η Σελήνη θα εγκαταλείψει το δικό σας ζώδιο και θα περάσει στους Ιχθύες, όπου και θα αρχίσουν να σας απασχολούν και πάλι τα οικονομικά σας και ο τρόπος διαχείρισης τους.

ΙΧΘΥΕΣ: Η Σελήνη σήμερα περνά στο δικό σας ζώδιο, βάζοντας σε εγρήγορση τις συναισθηματικές σας ανάγκες. Φροντίστε περισσότερο τις σχέσεις σας και ανανεωθείτε μέσα από την αγάπη που θα πάρετε.