Οι προβλέψεις των ζωδίων για το Σαββατοκύριακο 9-10 Φεβρουαρίου 2019

 
Οι προβλέψεις των ζωδίων για το Σαββατοκύριακο 9-10 Φεβρουαρίου 2019

Ενημερώθηκε: 08/02/19 - 23:54

Η Αλεξάνδρα Καρτά αναλύει τις κινήσεις του ζωδιακού χάρτη και μας βοηθά να χαρτογραφήσουμε τις επόμενες κινήσεις μας, σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις των ζωδίων για το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Φεβρουαρίου 2019.

Ημερήσιες πλανητικές επιρροές

Η Σελήνη στο ζώδιο του Κριού πιέζει κάποιες καταστάσεις, ενώ το εξάγωνο Ερμή – Ουρανού, κάνει την σκέψη πρωτοποριακή και βοηθά να ανανεωθούν οι εκάστοτε απόψεις.

ΚΡΙΟΣ

Με κάποιες σκέψεις πολύ γρήγορες και ριζοσπαστικές, θα ολοκληρώσετε αυτό το διήμερο, όπου θα δείτε πολλά θέματα να [τρέχουν], προς μία κατεύθυνση. Η προσωπική σας ζωή, έχει αρκετά υποχωρήσει από την καθημερινότητα σας, λόγο άλλων καταστάσεων που σαφέστατα παίζουν πιο σημαντικό ρόλο.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Σελήνη να [περπατά] στο ζώδιο του Κριού, θα έχετε την επιθυμία αυτό το διήμερο, να είστε περισσότερο κοντά με τα πολύ δικά σας πρόσωπα. Οι στιγμές επίσης της προσωπικής σας απομόνωσης, θα σας χαρίσουν κάποια ιδιαίτερη δημιουργικότητα, όπου θα σας βοηθήσει αρκετά στην επίλυση θεμάτων που σας απασχολούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ιδιαίτερα ευεργετικό θα είναι αυτό το διήμερο για σας. Ο Ερμής θα χρωματίζεται θετικά από τον πλανήτη της πρωτοπορίας Ουρανό, οπότε και θα έχετε το αναπάντεχο να σας ευνοεί. Όσο για την Σελήνη στο Κριάρι, σίγουρα θα σας σπρώξει, να ασχοληθείτε με τα κοινά, ή θα βρεθείτε ανάμεσα σε άτομα που ασχολούνται με οικονομικές υποθέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δυναμικό θα προκύψει αυτό το διήμερο για σας, κάτι που θα σας δώσει μία ανακούφιση όταν θα έρθει το αποτέλεσμα που περιμένετε. Φροντίστε να έχετε ευελιξία στην σκέψη, ακόμη και αν αυτός ο τρόπος δεν σας ταιριάζει απόλυτα. Η Κυριακή θα αποδειχθεί, ο Πρόδρομος μιας πολύ ιδιαίτερης περιόδου για σας, κυρίως σε επικοινωνιακά θέματα και ταξίδια.

ΛΕΩΝ

Το διήμερο αυτό, θα αποδειχθεί πολύ θετικό για σας, εφόσον θα σας έρθουν εξ ουρανού οι λύσεις που περιμένατε. Φροντίστε να έχετε όλες σας τις αισθήσεις ανοικτές προς τις ευκαιρίες που θέλουν να σας επισκεφτούν. Όσο για τα οικονομικά σας, ένα χρηματικό ποσό, είναι πολύ πιθανόν να παρουσιαστεί, με τον πιο απροσδόκητο τρόπο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτό το διήμερο, θα έχετε το μυαλό σας στραμμένο συνέχεια στα επαγγελματικά σας. Καλό είναι βέβαια να δείτε και λίγο κάποια πράγματα που αφορούν την προσωπική σας ζωή, αλλά μάλλον δεν θα υπάρχει χρόνος, εφόσον και εσείς δεν θέλετε να χάσετε την ενέργεια σας σε συναισθήματα που τα θεωρείτε ... χάσιμο χρόνου.

ΖΥΓΟΣ

Η προσωπική σας ζωή αυτό το διήμερο, θα είναι από τα πιο σημαντικά θέματα που θα σας απασχολήσουν. Θα θελήσετε να κάνετε συζητήσεις και να ξεκαθαρίσετε την θέση σας, απέναντι σε πρόσωπα που νιώθετε ότι έχετε αδικήσει. Δεν είναι βέβαια σίγουρο ότι θα το καταφέρετε αυτό, αλλά το σύμπαν θα σας δώσει την βοήθεια του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μία καλή περίοδος για να προετοιμάσετε τα επόμενα επαγγελματικά σας σχέδια. Αυτό το διήμερο θα γεννηθούν κάποιες ιδέες, ώστε να σχεδιάσετε καλύτερα το καθημερινό σας πρόγραμμα και να απαλύνετε τις τυχόν εντάσεις που έχουν δημιουργηθεί, από άτομα που βρίσκονται στο περιβάλλον σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτό το διήμερο θα έχετε πάρα πολλά να πείτε και να κάνετε, τόσα, που στο τέλος θα ξεχάσετε τα περισσότερα. Η συμβουλή είναι να περάσετε όμορφα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και αν κάτι είναι πολύ δυνατό και ιδιαίτερο, να μείνει στην συνέχεια. Ένα μήνυμα από μακρυά, σας φέρνει πολύ χαρά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η αντοχή και η επιμονή σας σε κάποια θέματα, έχει φτάσει στην υπερβολή, οπότε καλό είναι να ρίξετε τους τόνους και να απαλύνετε λίγο τις καταστάσεις. Τα οικονομικά σας, βρίσκονται σε μία κατάσταση ανασχηματισμού, κάτι που σίγουρα θα πρέπει να το δείτε με αισιόδοξη διάθεση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτό το διήμερο έχει κάτι ιδιαίτερο να σας δώσει, γι αυτό να είστε ανοικτοί σε προκλήσεις και νέα δεδομένα, χωρίς να φοβηθείτε ότι θα υπάρξει μία ανατροπή, που θα σας δημιουργήσει πρόβλημα. Η επικοινωνία επίσης με πολύ κόσμο, θα σας κάνει να ξεχάσετε για λίγο εκείνα που σας δημιουργούν άγχος και στεναχώρια.

ΙΧΘΥΕΣ

Μία σκέψη ιδιαίτερη, μία συνάντηση τυχαία, ένα απρόσμενο ταξιδάκι, είναι μέσα στις εκπλήξεις που έχει για σας αυτό το Σαββατοκύριακο. Το απρόσμενο και το τυχαίο, θα παίξει καθοριστικό ρόλο, ιδίως σε θέματα που αφορούν την προσωπική σας ζωή και την οικονομική σας υπόσταση.