Κυριάκος Μητσοτάκης: Εθνικά επιζήμια η Συμφωνία των Πρεσπών - Στις 26 Μαΐου οι εκλογές

 
Κυριάκος Μητσοτάκης: Εθνικά επιζήμια η Συμφωνία των Πρεσπών - Στις 26 Μαΐου  οι εκλογές

Ενημερώθηκε: 09/02/19 - 21:05

Νέα επίθεση εναντίον της κυβέρνησης για τη Συμφωνία των Πρεσπών εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του σε κομματική εκδήλωση στα Γιαννιτσά.

πραγματοποιεί αυτό το σαββατοκύριακο (9-10/2/19), διήμερη περιοδεία στη Μακεδονία

«Δυστυχώς χθες το βράδυ με την ψήφο τους, 153 πρόθυμοι βουλευτές ολοκλήρωσαν την τελευταία πράξη μιας εθνικά επιζήμιας Συμφωνίας», τόνισε μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της ΝΔ, που , υπενθυμίζοντας ότι η επίσκεψη του εκεί έχει ιδιαίτερα πολιτικά χαρακτηριστικά.

Σημείωσε μάλιστα, ότι ο παππούς του, Κυριάκος Μητσοτάκης, το 1912 είχε ξεκινήσει επικεφαλής σώματος εθελοντών από την Κρήτη για να πολεμήσει στους Βαλκανικούς Πολέμους.

«Η Συμφωνία των Πρεσπών είναι μια κακή Συμφωνία και μερίδιο ευθύνης έχουν οι κ.κ. Τσίπρας, Κοτζιάς και Καμμένος» υπογράμμισε.

Κάνοντας ειδική μνεία στον πρώην υπουργό Εθνικής Άμυνας, ανέφερε ότι «το τελευταίο διάστημα φόρεσε τη στολή του μακεδονικού», ενώ ήταν αυτός που «έδωσε το στυλό στον κ. Τσίπρα για να υπογράψει τη Συμφωνία των Πρεσπών».

Εξέφρασε δε, την εκτίμηση ότι στις 26 Μαΐου, εκτός από τις ευρωπαϊκές, θα διεξαχθούν και οι βουλευτικές εκλογές, και απηύθυνε μήνυμα προς τα στελέχη του κόμματος να βρίσκονται σε εκλογική εγρήγορση.

Στη Μακεδονία για διήμερη περιοδεία ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Διαβάστε σχετικά: