Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου

 
Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου από την Αλεξάνδρα Καρτά

Ενημερώθηκε: 12/02/19 - 23:56

Η Αλεξάνδρα Καρτά αναλύει τις κινήσεις του ζωδιακού χάρτη και μας βοηθά να χαρτογραφήσουμε τις επόμενες κινήσεις μας, σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις των ζωδίων για την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019.

Ημερήσιες πλανητικές επιρροές

Ο Άρης κάνει σύνοδο σήμερα, με τον πλανήτη του απρόοπτου, Ουρανό, κάτι που θα δημιουργήσει αρκετή αναστάτωση σε προσωπικά θέματα, αλλά και θα υπάρξει μία ευρύτερη αστάθεια. Η Σελήνη θα προχωρήσει στο ζώδιο των Διδύμων, αλλάζοντας την ψυχική μας διάθεση.

ΚΡΙΟΣ
Η σύνοδος του Ουρανού με τον Άρη, σας κάνει αρκετά εκρηκτικούς και ανήσυχους. Έτσι θα πρέπει να έχετε μεγαλύτερη επιμονή και να μην εγκαταλείπετε με ευκολία κάποια πράγματα.

ΤΑΥΡΟΣ
Στην σύνοδο που συμμετέχει ο Άρης με τον Ουρανό, θα έχετε κάποια ανήσυχη συμπεριφορά, όλη την διάρκεια της μέρας. Μπορεί επίσης να έρθετε αντιμέτωποι με θέματα που αφορούν την εργασία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Με την σύνοδο το Άρη – Ουρανού, θα υπάρξουν αλλαγές και εντάσεις σε προσωπικό επίπεδο, βέβαια η Σελήνη σήμερα θα σας επισκεφτεί και θα έχετε την δυνατότητα να επικοινωνήσετε με περισσότερα άτομα και να μοιραστείτε τις απόψεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με πολύ εκρηκτικές συμπεριφορές ξεκινά η μέρα σας. Η συμμετοχή του Άρη σε σύνοδο με Ουρανό, φροντίζει να ανατρέψει πολλά από εκείνα που είχατε κατά νου να κάνετε, λόγο διαφορετικών απόψεων που θα έχετε με κάποια πρόσωπα.

ΛΕΩΝ
Η σύνοδος του Άρη με τον πλανήτη Ουρανό, θα σας δώσει μεγάλη ποσότητα ενέργειας, που δεν θα ξέρετε πως να την διοχετεύσετε. Αρνηθείτε να συμμετέχετε σήμερα σε παράτολμες ενέργειες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Κάποια πράγματα δεν μπορείτε να τα προλάβετε και είναι απόλυτα φυσιολογικό, όταν αυτή την περίοδο, δεν μπορείτε να έχετε καθόλου προσωπικό χρόνο, λόγο πολλών υποχρεώσεων.

ΖΥΓΟΣ
Η σύνοδος του Άρη με τον Ουρανό, απέναντι από το δικό σας ζώδιο, δημιουργεί αστάθεια στις πολύ προσωπικές σας σχέσεις, κάτι που αν δεν προσέξετε θα φτάσετε στα άκρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με κάποιες εντάσεις ξεκινά η μέρα σας, όπου θα πρέπει να τις διαχειριστείτε με αρκετή ωριμότητα, ώστε να μην γίνουν αιτία να χαλάσουν κάποιες σχέσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Έχετε σήμερα την δυνατότητα να αποφασίσετε την ποιότητα της μέρας σας. Από εσάς θα εξαρτηθεί λοιπόν, αν πρέπει να βρεθείτε στην αγκαλιά των αγαπημένων σας προσώπων, ή να κάνετε μαζί τους πόλεμο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η ένταση δεν θα λείψει σήμερα από οτιδήποτε θελήσετε να κάνετε. Ίσως βέβαια να έχετε φτάσει σε ένα σημείο όπου πρέπει οπωσδήποτε να ξεκαθαρίσετε, σε ποια πλευρά μίας υπόθεσης θα πρέπει να βρίσκεστε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Δεν είστε στην πιο θετική μέρα, για να διεκδικήσετε, να κλείσετε συμφωνίες και να βάλετε σε σειρά κάποια σχέδια σας που εκκρεμούν. Προσοχή σε αυτά που θα πείτε σήμερα, υπάρχει ο κίνδυνος παρεξηγήσεων.

ΙΧΘΥΕΣ
Είστε στην κόψη του ξυραφιού, σε ότι αφορά κάποια οικονομικά θέματα, που μάλλον δεν είχαν την πιο σωστή διαχείριση από εσάς κατά το παρελθόν.