Survivor: Ποιος παίκτης του Survivor 2 μπαίνει εκτός από την Δαλάκα στο παιχνίδι

 
Survivor: Ποιος παίκτης του Survivor 2 μπαίνει εκτός από την Δαλάκα στο παιχνίδι

Ενημερώθηκε: 19/02/19 - 11:11

Survivor: Από το κακό στο χειρότερο πάει το reality επιβίωσης με τα νούμερα τηλεθέασης που δεν ανεβαίνουν με τίποτα.

Ατζούν Ιλιτζαλί

To MasterChef έχει φύγει πολύ μπροστά και καθημερινά ο ΣΚΑΙ χάνει την μάχη της Prime Time. Στο κανάλι του Φαλήρου επικρατεί συναγερμός και σε συνεργασία με την παραγωγή του παιχνιδιού αναζητούνται λύσεις για να σωθεί η παρτίδα. Ο βλέπει το πανάκριβο προϊόν του να υποβαθμίζεται όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Νικόλα Αγόρου

Η κατάσταση είναι σε οριακό σημείο, αφού έπεσε στο τραπέζι μέχρι και η ιδέα να διακοπεί άμεσα το σχέδιο Ελλάδα – Τουρκία και το reality επιβίωσης να επιστρέψει στην παλιά και δοκιμασμένη συνταγή Διάσημοι εναντίον Μαχητών. Κάτι τέτοιο όμως θεωρήθηκε ακραίο και ελήφθη η απόφαση να εμπλουτιστούν οι ομάδες με γνωστούς παίκτες από τις προηγούμενες σεζόν. Έτσι αποφασίστηκε να εισβάλει στο παιχνίδι η Κατερίνα Δαλάκα, ενώ σήμερα διέρρευσε ένα ακόμη όνομα που ετοιμάζεται να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο και δεν είναι άλλος από τον .

Γιώργο Αγγελόπουλο

Τόσο όμως η Κατερίνα Δαλάκα, όσο και ο Νικόλας Αγόρου δεν διαθέτουν τη δυναμική για να αλλάξουν τα πράγματα. Έτσι ο Τούρκος παραγωγός διαπραγματεύεται αυτές τις ώρες με πρόσωπα από το Survivor 1. Ήδη όπως γνωρίζουμε έγινε πρόταση στον ο οποίος αρνήθηκε. Σίγουρα δεν θα πρόκειται για παίκτη του Survivor που στο πρώτο μισό της σεζόν έλαβε μέρος στο Nomads. Ποιος θα είναι άραγε; Όταν θα έχουμε την πληροφορία θα σας ενημερώσουμε άμεσα.