Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου

 
Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου από την Αλεξάνδρα Καρτά

Ενημερώθηκε: 19/02/19 - 23:55

Η Αλεξάνδρα Καρτά αναλύει τις κινήσεις του ζωδιακού χάρτη και μας βοηθά να χαρτογραφήσουμε τις επόμενες κινήσεις μας, σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις των ζωδίων για την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019.

Ημερήσιες πλανητικές επιρροές

Η Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου φροντίζει να σταθεροποιούνται οι καταστάσεις.

ΚΡΙΟΣ

Θα υπάρχει χρόνος και τρόπος να βάλετε τα πράγματα σε μία σειρά, ιδίως εκείνα που έχουν να κάνουν με την εργασία σας και την καθημερινότητα σας. Μην αγνοήσετε αυτά που θα σας πουν τρίτα πρόσωπα.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα πρέπει να μην διστάσετε να κάνετε τις αλλαγές που έχετε σκεφτεί και να απαλλαγείτε από ότι σας κρατά δέσμιους σε καταστάσεις και πρόσωπα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα θα έχετε την δυνατότητα να τακτοποιήσετε επαγγελματικά σας σχέδια, που για κάποιους λόγους δεν είχαν μπει ακόμη σε σειρά. Φροντίστε να απαλλαγείτε από κόλακες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μπορεί να μην έχετε την διάθεση να δοθείτε ολοκληρωτικά σε μία νέα σχέση, ή μια νέα γνωριμία. Ο Κρόνος που βρίσκεται απέναντι σας, συρρικνώνει τον αυθορμητισμό σας.

ΛΕΩΝ

Τα καλά νέα για σήμερα είναι, ότι θα έχετε αρκετά σημαντική βοήθεια σε ότι αφορά τα οικονομικά σας. Μπορεί επίσης να κάνετε μία πολύ επιτυχημένη αγορά ή πώληση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη σήμερα συνεχίζει την πορεία της στο δικό σας ζώδιο, βάζοντας στην ζωή σας πολλά πράγματα σε τάξη. Μην αφήνετε να σας [καταπιούν], οι πολλές σκέψεις, που εν τέλει δεν βγάζουν πουθενά.

ΖΥΓΟΣ

Σιγά – σιγά, νιώθετε ότι κάτι αλλάζει προς το καλύτερο, ιδίως για τα επαγγελματικά σας και τα προσωπικά σας σχέδια. Βέβαια να αφήσετε τον χρόνο να σας δείξει τα πατήματα σας και μην βιάζεστε να πάρετε αποφάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στην Παρθένο, σας κάνει περισσότερο κοινωνικούς και μάλιστα σταθεροποιεί κάποιες συναισθηματικές σας σχέσεις. Μην αφήσετε τις ευκαιρίες να χαθούν, λόγο κακής διαχείρισης.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε σε μία πολύ θετική μέρα για να ασχοληθείτε εξ ολοκλήρου με τα επαγγελματικά σας σχέδια.

Η Σελήνη στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας, σας κάνει περισσότερο σταθερούς στις επιλογές σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μία πολύ ιδιαίτερη μέρα για να κερδίσετε ένα στοίχημα που έχετε κάνει με τον εαυτό σας. Οι συνθήκες βοηθούν να κερδίσετε την αναγνώριση που πραγματικά επιθυμείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το παρασκήνιο σήμερα δουλεύει εις όφελος σας και σίγουρα θα έχετε απολαβές αν πραγματικά δουλέψετε πίσω από τα φώτα, αλλά με καθαρή συνείδηση. Το σύμπαν θα έχει να σας δώσει τα δώρα του.

ΙΧΘΥΕΣ

Σταθεροποιούνται σχέσεις και έρχονται κοντά σας άνθρωποι που έχουν μαζί σας πολλά κοινά. Μην αφήσετε να σας αποπροσανατολίζουν άνθρωποι που δεν αξίζουν να βρίσκονται δίπλα σας.