Εφημερίδα προσλαμβάνει δημοσιογράφους για… τρεις εβδομάδες

 
Εφημερίδα προσλαμβάνει δημοσιογράφους για… τρεις εβδομάδες

Ενημερώθηκε: 20/02/19 - 12:39

Μια νέα εφημερίδα ετοιμάζεται να κρεμαστεί προσεχώς στα περίπτερα. Μια εφημερίδα καθημερινή, που θα απευθυνθεί σε συγκεκριμένο αγοραστικό κοινό, που αρέσκεται στην gossipολογία, to lifestyle, τα media και τις αποκαλύψεις.

Χρηματοδότης της θα είναι ένας πασίγνωστος επιχειρηματίας και επενδυτής, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει κάνει μεγάλο άνοιγμα στη mediaκή αγορά. Σημειωτέον ότι η εμπλοκή του διαψεύστηκε εμμέσως ωστόσο η είδηση της κυκλοφορίας της εν λόγω εφημερίδας γράφτηκε… κανονικά και με το νόμο, ως αποκλειστική είδηση, σε δικά του ΜΜΕ!

Το ζήτημα όμως είναι ότι καθυστερεί η έκδοσή της. Όχι τόσο ελέω σχεδιασμού, μιας και ακολουθεί την… πεπατημένη, όσο ότι δεν βρίσκει δημοσιογράφους να εργαστούν. Και ο λόγος είναι ότι, πλην διευθυντή, αρχισυντάκτη και άλλων ένα-δύο ρεπόρτερ, σε όλα τα ραντεβού με δημοσιογράφους η ενημέρωση είναι πως «πάμε για τρεις εβδομάδες, άντε για ένα μήνα και βλέπουμε».

Ο λόγος; Διττός. Προφανώς παίζει ρόλο η οικονομική κρίση, ένα νέο εγχείρημα στον χώρο του Τύπου δεν είναι δεδομένο ότι θα πετύχει. Δεύτερον, πως στον εν λόγω χώρο υπάρχουν ήδη κι άλλες εφημερίδες με σταθερές πωλήσεις.

Βέβαια είναι πρωτοφανές να ετοιμάζεται μια νέα εφημερίδα και να μην υπάρχει αισιοδοξία για την έκδοση και για την προσπάθεια που θα καταβληθεί.

Dailymedia 

Πηγή: