Οι προβλέψεις των ζωδίων για το Σαββατοκύριακο 23-24 Φεβρουαρίου 2019

 
Οι προβλέψεις των ζωδίων για το Σαββατοκύριακο 23-24 Φεβρουαρίου 2019

Ενημερώθηκε: 22/02/19 - 23:53

Η Αλεξάνδρα Καρτά αναλύει τις κινήσεις του ζωδιακού χάρτη και μας βοηθά να χαρτογραφήσουμε τις επόμενες κινήσεις μας, σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις των ζωδίων για το Σαββατοκύριακο 23 και 24 Φεβρουαρίου 2019.

Πλανητικές επιρροές Σαββατοκύριακου

Αυτό το διήμερο κρύβει ένταση, πάθη και οι ερωτικές υποθέσεις δεν ελέγχονται.

ΚΡΙΟΣ

Αυτό το διήμερο, έχει ένταση κυρίως σε συναισθηματικά θέματα. Μπορεί να νιώσετε αφόρητη ζήλια, έντονο πάθος και μεγάλη έλξη για κάποιο πρόσωπο που θα μπει τώρα στην ζωή σας. Ίσως θελήσετε να απαλλαγείτε από μία κατάσταση που σας έχει κουράσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι ένα πολύ ιδιαίτερο διήμερο, που θα σας κάνει να γνωρίσετε καλύτερα τις πολύ κοντινές σας σχέσεις. Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα, στο ζώδιο του Αιγόκερω, βοηθά τις αποφάσεις σε προσωπικό επίπεδο και παρουσιάζει ένα καρμικό γεγονός.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχετε μία λάθος πορεία σε ένα προσωπικό θέμα και αυτό θα σας φέρει δυσκολίες που αργότερα δεν θα μπορείτε να διαχειριστείτε. Φροντίστε ένα οικονομικό θέμα, που η πορεία του φαίνεται να εξελίσσεται πολύ καλά, βάζοντας σωστές βάσεις από την αρχή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ήρθε η στιγμή να κάνετε κάποιες αλλαγές σε προσωπικό επίπεδο, κάτι που πρέπει να τις δείτε σαν απαλλαγή από βάρη του παρελθόντος. Η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού και η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα, στον τομέα των σχέσεων σας, δεν αφήνει καμία αμφιβολία ότι, τα συναισθήματα σας είναι πλέον ανεξέλεγκτα.

ΛΕΩΝ

Έχετε μία εμμονή σε επαγγελματικά θέματα, κάτι που σας έχει στοιχίσει την ηρεμία σας και εν γένει τις προσωπικές σας σχέσεις. Μην πιέζετε καταστάσεις και μην λέτε στους άλλους τι πρέπει να κάνουν, όταν αυτό αρχίζει και μετατρέπεται σε εκνευρισμό και ενόχληση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η προσωπική σας ζωή θα σας δώσει σήμερα κάποια σημαντική προσέγγιση, που μπορεί να ολοκληρωθεί αργότερα σε κάτι ποιο ουσιαστικό. Η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού, σας κάνει περισσότερο μαχητικούς με αυτά που ζητάτε από τος άλλους.

ΖΥΓΟΣ

Κάτι πολύ σημαντικό συμβαίνει αυτό το διήμερο σε προσωπικό επίπεδο, που σας έχει κάνει να διακατέχεστε από ανησυχία και φόβο. Δεν γνωρίζετε πόσο φταίτε εσείς ή οι άλλοι, για κάποιες καταστάσεις που συμβαίνουν στην συναισθηματική σας ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη θα μετακινηθεί στο δικό σας ζώδιο, αλλά πριν γίνει αυτό, θα έρθει σε αντίθεση με τον πλανήτη του απρόοπτου, κάτι που θα σας κάνει να νιώσετε τα γεγονότα να μην μπορείτε να τα ελέγξετε και να τα βάλετε σε σειρά. Ίσως γνωρίσετε κάποιο ενδιαφέρον πρόσωπο σε μία μετακίνηση σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ίσως να πρέπει να βάλετε κάποια θέματα σε σειρά, που αφορούν την προσωπική σας ζωή και όχι μόνο. Μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον θα νιώσετε την απόρριψη και αυτό θα σας στοιχίσει αρκετά την ψυχική σας ηρεμία. Μία σημαντική αγορά ίσως να είναι πολύ πιθανή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη σήμερα κάνει σύνοδο με τον Πλούτωνα στο δικό σας ζώδιο και φέρνει στην επιφάνεια καλά κριμένα συναισθήματα για κάποιο πολύ δικό σας πρόσωπο. Μην αφήσετε να σας εκμεταλλευτούν συναισθηματικά και υλικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με πολύ ένταση, κρυφά συναισθήματα και πολλές αμφιβολίες κάνει την είσοδό του αυτό το Σαββατοκύριακο. Μην αφήσετε μία παράτολμη και ανεξέλεγκτη προσωπική επιλογή, να χαλάσει ότι είχατε κτίσει μέχρι τώρα στην ζωή σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι προσωπικές σας σχέσεις παίρνουν μία εικόνα έντασης και πολύ πάθους, που πολλές φορές δεν ελέγχονται. Μπορεί να ζηλέψετε και να ζητήσετε από τους άλλους να σας δείξουν έμπρακτα αυτό που πιστεύουν για σας. Οι επιλογές σας θα είναι ή του ύψους ή του βάθους.