Δολοφονία Τοπαλούδη: Στο μικροσκόπιο των Αρχών οι τρεις που φέρονται να την έχουν βιάσει

 
Εντοπίστηκαν οι τρεις που φέρονται να έχουν βιάσει την Ελένη Τοπαλούδη-Ανήλικος ο ένας κατά την τέλεση της πράξης

Ενημερώθηκε: 25/02/19 - 23:22

Συνεχίζεται η προκαταρκτική εξέταση που παρήγγειλε η ανακρίτρια Ρόδου, για την υπόθεση βιασμού της Ελένης Τοπαλούδη και ήδη αποδίδει καρπούς..

Η μητέρα της Ελένης στην κατάθεσή της κατονόμασε τους δυο από τους τρεις άνδρες που φέρεται να εμπλέκονται στο βιασμό του παιδιού της. Οι άνδρες της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας στο νησί όμως, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1,βήμα βήμα, κατάφεραν να εντοπίσουν και τον τρίτο άνδρα.

Πρόκειται για έναν 19χρονο σήμερα νεαρό, έναν 22χρονο και έναν 23χρονο , από το χωριό Μάσσαρι της Ρόδου και μάλιστα την εποχή του καταγγελθέντος βιασμού ο ένας από τους τρεις ήταν ανήλικος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΤΟΠΑΛΟΥΔΗ

Οι τρεις νεαροί λέγεται ότι αυτό που δηλώνουν στον κύκλο τους και στις οικογένειές τους είναι ότι δεν ήταν βιασμός, αλλά ό,τι συνέβη εκείνο το βράδυ, ήταν με την συναίνεση της άτυχης φοιτήτριας.

Ωστόσο, πληροφορίες του ΑΝΤ1 αναφέρουν ότι από την πρώτη στιγμή που η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη είπε στα μέσα ότι θα τους κατονομάσει, όλοι μαζί απευθύνθηκαν σε γνωστό δικηγόρο της Ρόδου, προκειμένου να δουν πως μπορούν να κινηθούν νομικά.

Τις επόμενες ημέρες, αναμένεται να κληθούν οι τρεις νεαροί από την ανακρίτρια προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για το βίντεο που φέρονται να τράβηξαν κατά την διάρκεια της συνεύρεσης.

Η οικογένεια της Ελένης ζητά επίμονα οι Αρχές να μπορέσουν να ξεκλειδώσουν το λάπτοπ της φοιτήτριας, το οποίο μπορεί να κρύβει τόσο το βίντεο, όσο και μηνύματα.