Θρήνος για τον Σπύρο Παπαδόπουλο και το "στην υγειά μας ρε παιδιά"

 
Σοκ για τον Σπύρο Παπαδόπουλο: Πέθανε ένας δικός του άνθρωπος

Ενημερώθηκε: 04/03/19 - 22:37

Σοκ για τον Σπύρο Παπαδόπουλο και την ομάδα της εκπομπής «Στην υγειά μας ρε παιδιά»

Ο Βασίλης Λάσκαρης, παραγωγός της εκπομπής αλλά και στενός φίλος επί χρόνια του Σπύρου, πέθανε ξαφνικά το μεσημέρι της Κυριακής με αποτέλεσμα όλη η ομάδα να έχει βυθιστεί στο πένθος, αφού θεωρείτο φίλος και πρωτεργάτης της εκπομπής από την πρώτη μέρα που η εκπομπή βγήκε στον αέρα της ΝΕΤ, τον Οκτώβριο του 2004.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ MEDIA

Εκεί εργαζόταν μαζί με την σύζυγό του, Βίκυ Λάσκαρη και τον γιο τους Γιάννη

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή, η ηθοποιός Χριστίνα Αλεξανιάν:

«Έφυγες και πηγές μακριά.. Βασίλη μου αγαπημένε! Μόνο χαρές θα θυμάμαι από σένα. Γενναιόδωρος, πληθωρικός και λεβέντης. Άντρας παλιάς κοπής, όπως σου έλεγα. Η αρχοντιά σου, το ζεϊμπέκικο σου, το γέλιο σου, το χιούμορ σου, η αγάπη για το κοριτσάκι σου-αχ Βικούλα μου-όλα αυτά τα κλειδώνω στην καρδιά μου. Ήσουν παράδειγμα ανθρώπου! Στην υγεία μας λέγαμε και τσουγκρίζαμε. Τώρα στην μνήμη σου θα πιούμε και την λεβεντιά σου θα θυμόμαστε. Σεμνός και ταπεινός. Αυτό ήσουν. Vicky Laskari, Βικούλα μου, η κοινή μοίρα του θανάτου είναι η μόνη παρηγοριά. Καλή αντάμωση λοιπόν..», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Έφυγες και πηγές μακριά.. Βασίλη μου αγαπημενε! Μόνο χαρες θα θυμάμαι από σένα. Γενναιόδωρος, πληθωρικος και λεβέντης. Άντρας παλιάς κοπής, όπως σου έλεγα. Η αρχοντιά σου, το ζεϊμπέκικο σου, το γέλιο σου, το χιούμορ σου, η αγάπη για το κοριτσάκι σου-αχ Βικουλα μου-όλα αυτά τα κλειδώνω στην καρδια μου. Ήσουν παράδειγμα ανθρώπου! Στην υγεία μας λέγαμε και τσουγκριζαμε. Τώρα στην μνήμη σου θα πιούμε και την λεβεντιά σου θα θυμόμαστε. Σεμνός και ταπεινός. Αυτό ήσουν. Vicky Laskari, Βικουλα μου, η κοινή μοίρα του θανάτου είναι η μόνη παρηγοριά. Καλή ανταμωση λοιπόν..

Christina Alexanian

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@christinalexanian) στις