Ναταλία Γερμανού: Δεν φαντάζεστε που δήλωσε ότι έχει κάνει σεξ - Την τρολάρει όλο το Youtube (Video)

 
Ναταλία Γερμανού: Δεν φαντάζεστε που δήλωσε ότι έχει κάνει σεξ - Την τρολάρει όλο το Youtube (Video)

Ενημερώθηκε: 09/03/19 - 20:59

Ναταλία Γερμανού: "Έχω κοιμηθεί κατά τη διάρκεια του σεξ" και άλλες... ξενέρωτες απαντήσεις της παρουσιάστριας.

Παρά το... προχωρημένο της ηλικίας της η γνωστή παρουσιάστρια, δεν το «βάζει κάτω» σε ερωτικά θέματα και έχει απασχολήσει με τα κατα καιρούς δημοσιεύματα για την ερωτική της ζωή.

Ωστόσο, οι απαντήσεις που έδωσε στις «πιπεράτες ερωτήσεις» που δέχτηκε από τον Θέμη Γεωργαντά, μάλλον απογοήτευση έδωσαν στους θαυμαστές τους αφού η ίδια αποκάλυψε ότι... έχει κοιμηθεί κατά τη διάρκεια του σεξ. Ενώ όταν κλήθηκε να απαντήσει σχετικά με το εάν έχει κάνει έρωτα σε δημόσιο χώρο και εκεί η απάντηση που έδωσε ήταν μάλλον απογοητευτική.

Δείτε τι απάντησε στον Θέμη Γεωργαντά:

Ποιο είναι το πιο αμήχανο πράγμα που σου έχει συμβεί κατά τη διάρκεια του σεξ; Είναι κάτι που δεν το έχω πει ποτέ. Με πήρε ο ύπνος! Κοιμήθηκα, αλλά δεν έφταιγε καθόλου αυτός. Το κρασί εγώ το σηκώνω και δεν το σηκώνω. Γενικώς δεν πίνω τίποτα. Πίνω μόνο το κρασί της φίλης μου, αλλά και αυτό περιορισμένα, δύο ποτήρια. Είχα πιει τότε τρία και κάτι. Και γενικώς ήμουν κουρασμένη και γενικώς τα έφερε έτσι η βραδιά που κατέληξε στο μοιραίο. Δεν… Και ξαφνικά ακούω μια φωνή να μου λέει “αγάπη, κοιμάσαι;”. Δεν έχω ντραπεί περισσότερο στη ζωή μου.

Έχεις κάνει σεξ σε δημόσιο χώρο; Σε ένα στούντιο ηχογραφήσεως και σε μια σάουνα. Κόντεψα να πεθάνω από τη ζέστη στη σάουνα, αλλά ευτυχώς ήταν γρήγορο. Σάουνα, σε ένα μεγάλο ξενοδοχείο στην Κύπρο.

ΕΔΩ

Δείτε το βίντεο που ανέβασε το ιστλόγιο zappit στο youtube. Πάντως θα πρέπει να αναφέρουμε ότι τα περισσότερα σχόλια των χρηστών στο βίντεο -τα οποία δεν μπορούμε να βάλουμε για ευνοήτους λόγους- μόνο... τιμητικά δεν ήταν για την παρουσιάστρια. (Ο σύνδεσμος στο youtube )