Νεκρός δικηγόρος: Αυτή είναι η αιτία θανάτου του-Τι είπε ο ιατροδικαστής

 
Κανένας δεν μπορεί να πιστέψει το γεγονός ότι ο νεαρός δικηγόρος που βρέθηκε νεκρός σε χαράδρα στα Τουρκοβούνια, έδωσε τέλος στη ζωή του-Τι αναφέρει το πιστοποιητικό θανάτου (photo) 

Ενημερώθηκε: 14/03/19 - 15:39

Κανένας δεν μπορεί να πιστέψει το γεγονός ότι ο νεαρός δικηγόρος που βρέθηκε νεκρός σε χαράδρα στα Τουρκοβούνια, έδωσε τέλος στη ζωή του.

Ωστόσο τα ευρήματα του ιατροδικαστή Γιώργου Ντιλέρνια που διενήργησε την νεκροψία-νεκροτομή είναι ενδεικτικά: «Πολλαπλές κακώσεις σώματος (κεφαλής, θώρακος, κοιλίας, δεξιού μηρού) συνεπεία πτώσεως εξ ύψους». Αυτή είναι η αιτία θανάτου του νεαρού δικηγόρου.

Την ίδια στιγμή ο ιατροδικαστής δήλωσε μιλώντας στο newsit.gr, δήλωσε ότι «όλα δείχνουν ότι ήταν αυτοκτονία, εκτός αν τον έσπρωξαν χωρίς να αμυνθεί. Δεν είχα ευρήματα πάλης. Οι κακώσεις οι οποίες έχουν προκληθεί και σε εσωτερικά όργανα προκλήθηκαν από την πτώση, επειδή, πέφτοντας, χτύπησε σε θάμνους και σε πέτρες. Έχει κατάγματα στο κρανίο, στα πλευρά, ρήξη ήπατος, ρήξη σπληνός, περινεφρικό αιμάτωμα αριστερά, κάταγμα δεξιού μηρού. Όλα αυτά είναι από την πτώση. Εξωτερικά είχε μικροεκδορές και εκχυμώσεις, οι οποίες προκλήθηκαν και πάλι από την πτώση».

"

Θρίλερ με τον νεκρό δικηγόρο στα Τουρκοβούνια: Τι εξετάζει η Αστυνομία

Φίλοι και συνάδελφοι, ωστόσο, έχουν άλλη άποψη, αφού δηλώνουν ότι κανένας δεν έβλεπε προβλήματα στον 28χρονο δικηγόρο, ότι αγαπούσε την ζωή και δεν έδειχνε τίποτα ότι θα οδηγούνταν στην αυτοκτονία.Μάλιστα περιγράφουν και τις τελευταίες κοινές τους στιγμές, λίγο πριν το μοιραίο:

«Λίγες ώρες πριν το συμβάν ήμασταν μαζί στο γραφείο και με τους άλλους συνεργάτες. Είδαμε πελάτες, κάναμε πλάκα μεταξύ μας, είπαμε “καληνύχτα” και φύγαμε. Δεν είχε την εικόνα του προβληματισμένου, του ανθρώπου που είναι στα όριά του. Τελειώσαμε αργά από το γραφείο. Πώς είναι δυνατόν να έχει αποφασίσει να δώσει τέλος στη ζωή του και να μην έδειχνε τίποτα; Το αποφασίζεις αυτά σε λίγα λεπτά; Είμαστε σε φάση αναμονής, θέλουμε να δούμε τι θα πει η αστυνομία».

Το χρονικό

Πέρα από τις μαρτυρίες συναδέλφων, ο 28χρονος είχε ενημερώσει την ημέρα της εξαφάνισής του και συγκεκριμένα τα μεσάνυχτα, ότι θα έβγαινε για ένα ποτό, με γραπτό μήνυμα σε φίλο του, ωστόσο τίποτα δεν προμήνυε την εξαφάνισή του και το τραγικό τέλος του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Το αυτοκίνητο με το οποίο κυκλοφορούσε αυτές τις μέρες, ένα Opel Astra, κατά τύχη βρέθηκε από άλλον αστυνομικό σε ένα στενό κοντά στα δικαστήρια της Ευελπίδων.

Βρέθηκε νεκρός στα Τουρκοβούνια δικηγόρος που αγνοούνταν

Πρόκειται για ένα όχημα αντικατάστασης αφού το δικό του βρισκόταν στο συνεργείο και μέσα σε αυτό, συγκεκριμένα στο μπροστινό κάθισμα βρίσκονταν τα κλειδιά του αυτοκινήτου, το κινητό τηλέφωνο του δικηγόρου καθώς και το πορτοφόλι του, το οποίο ήταν γεμάτο χρήματα, πράγμα φυσικά παράδοξο.

Να σημειωθεί ότι ο 28χρονος δικηγόρος ασχολούνταν με βαριές ποινικές υποθέσεις του δικηγορικού γραφείου στο οποίο εργαζόταν τον τελευταίο καιρό.