Οικογενειακή τραγωδία στην Ηλεία: 82χρονος σκότωσε την 74χρονη σύζυγό του και αυτοκτόνησε

 
Οικογενειακή τραγωδία στην Ηλεία: 82χρονος σκότωσε την 74χρονη σύζυγό του και αυτοκτόνησε

Πηγή Φωτογραφίας: ilialive.gr

Ενημερώθηκε: 15/03/19 - 10:26

Οικογενειακή τραγωδία στην Ηλεία. Ένας 82χρονος πυροβόλησε και σκότωσε με περίστροφο την 74χρονη σύζυγό του και στη συνέχεια, έστρεψε το όπλο πάνω του και αυτοκτόνησε.

Το τραγικό περιστατικό έγινε στις έξι τα ξημερώματα στο σπίτι της οικογένειας, στο Λατίφι Αμαλιάδας, πίσω ακριβώς από την επιχείρηση που διατηρούσαν.

ilialive.gr

Όπως αναφέρει το, ο ηλικιωμένος λίγο πριν τις έξι, κάλεσε στο τηλέφωνο του γιο του και τον ενημέρωσε για το τι θα επακολουθούσε. Έκλεισε το τηλέφωνο και στη συνέχεια ο 82χρονος ενημέρωσε και την Αστυνομία. Αμέσως μετά, ακολούθησαν δύο πυροβολισμοί.

Λίγο αργότερα ο γιος του ζευγαριού και οι αστυνομικοί βρήκαν νεκρούς τους δύο ηλικιωμένους που αντιμετώπιζαν προβλήματα υγείας.

Τα προβλήματα υγείας, ήταν σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, η αιτία που οδήγησε τον ηλικιωμένο άντρα να βάλει τέλος στη ζωή τους και στη ζωή της γυναίκας του. Κανείς όμως δεν ξέρει, αν και η σύζυγος του επιθυμούσε να είχαν αυτό το κοινό τέλος.

«Είμαστε άρρωστοι, θα τη σκοτώσω και θα σκοτωθώ» φέρεται να ήταν τα τελευταία του λόγια στο γιό του όταν τον πηρε τηλέφωνο λίγο πριν πατήσει τη σκανδάλη.

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ