Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Δευτέρα 18 Μαρτίου

 
Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Δευτέρα 18 Μαρτίου από την Αλεξάνδρα Καρτά

Ενημερώθηκε: 17/03/19 - 23:54

Η Αλεξάνδρα Καρτά αναλύει τις κινήσεις του ζωδιακού χάρτη και μας βοηθά να χαρτογραφήσουμε τις επόμενες κινήσεις μας, σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις των ζωδίων για την Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019.

Ημερήσιες πλανητικές επιρροές

Η Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα, δέχεται αρκετές όψεις, που υπερισχύουν οι θετικές ενέργειες και η αισιόδοξη στάση.

ΚΡΙΟΣ: Θα υπάρξουν αρκετά και σημαντικά βήματα προς μία θετική κατεύθυνση, που θα έχουν μικρή διάρκεια, αλλά ουσιαστική. Μην εγκαταλείψετε τα σχέδια σας και αυτά που θεωρείτε σημαντικά για την πορεία σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Αν πρέπει σήμερα να δώσετε μεγαλύτερη έμφαση σε κάποιο οικονομικό σας θέμα, ή να ανανεώσετε την επικοινωνία σας με πρόσωπα που σας απομάκρυνε μία παρεξήγηση, σήμερα είναι η πιο κατάλληλη στιγμή.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Πολύ θετική μέρα για να δώσετε λύσεις σε επαγγελματικά θέματα, αλλά και να σχεδιάσετε το μέλλον σας, βάση των τωρινών δεδομένων. Μην αγνοήσετε την καλή πρόθεση των άλλων προς εσάς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Με κάποιες συναισθηματικές ανασφάλειες ξεκινά η εβδομάδα σας, μετά από κάποιες εντάσεις που μπορεί να συμβούν σε προσωπικό επίπεδο. Κατά την διάρκεια της μέρα θα έχετε μία καλή επαγγελματική εξέλιξη.

ΛΕΩΝ: Η Σελήνη και σήμερα στο δικό σας ζώδιο, θα σας δώσει αρκετά θετικά στοιχεία που θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε και να κάνετε πιο ενδιαφέρουσα την προσωπική σας ζωή. Ένα οικονομικό θέμα, θα έχει καλή έκβαση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σήμερα θα υπάρξουν κάποια πολύ θετικά μηνύματα που αφορούν την εργασία σας και την οικογένεια σας. Μπορεί να έχετε λίγο ταλαιπωρηθεί με την υγεία σας και τα οικονομικά σας, αλλά σταδιακά θα έρθει ηρεμία σε κάθε τομέα.

ΖΥΓΟΣ: Θα έχετε μία πολύ καλή μέρα σε προσωπικό επίπεδο, που όμως θα πρέπει να την εκμεταλλευτείτε με τον καλύτερο τρόπο, βάζοντας στην άκρη ότι σας ενοχλεί. Μην αφήσετε το φιλικό σας περιβάλλον να εισχωρήσει σε πολύ προσωπικά δεδομένα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η εβδομάδα ξεκινά με πολύ καλές εξελίξεις σε επαγγελματικά θέματα, κάτι που πρέπει να εκμεταλλευτείτε στο έπακρον. Μην αφήσετε τα συναισθήματα σας να σας καταπιούν και να σας πονέσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Έχετε ένα πολύ ενδιαφέρον ξεκίνημα αυτή την εβδομάδα, σε συναισθηματικά κυρίως θέματα, αλλά και σε επαγγελματικά καλές προοπτικές, όπου θα δοθεί ένα νέο ξεκίνημα, μετά τις 21/3.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Είστε από τους ευνοημένους σήμερα, σε οικονομικά ζητήματα και θα έχετε την δυνατότητα να πάρετε πιο δραστικές αποφάσεις, που θα σας απαλλάξουν από κάποια παλιά χρέη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα έχετε σήμερα μία πολύ καλή οικονομική συμφωνία, που σίγουρα θα είναι η αρχή για μία πιο ευνοϊκή περίοδο, σε ότι αφορά την εργασία σας και τα οφέλη μέσα από αυτήν.

ΙΧΘΥΕΣ: Με τον Ερμή ανάδρομο στο δικό σας ζώδιο, να κάνει μία πολύ ευνοϊκή όψη με τον πλανήτη της δράσης Άρη, δείχνει ότι οι προσπάθειες σας από το παρελθόν, έχουν αρχίσει και βρίσκουν το καλύτερο αποτέλεσμα