Νέος Κόσμος: Σοκάρει η μαρτυρία! Το κοριτσάκι έκλαιγε: «Θέλω τον μπαμπά μου» και η μάνα το πέταξε απ' τον 5ο όροφο (video)

 
Νέος Κόσμος: Σοκάρει η μαρτυρία! Το κοριτσάκι έκλαιγε: «Θέλω τον μπαμπά μου» και η μάνα το πέταξε απ' τον 5ο όροφο (video)

Ενημερώθηκε: 19/03/19 - 22:40

Τραγωδία στον Νέο Κόσμο

: Σοκαρισμένο το πανελλήνιο από τις αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το περιστατικό που συνέβη λίγο πριν τις 4:30 το μεσημέρι της Τρίτης, όταν 44χρονη γυναίκα πέταξε από το μπαλκόνι του 5ου ορόφου πολυκατοικίας, την κόρη της ηλικίας μόλις 4,5 ετών, που φώναζε «θέλω τον μπαμπά μου», ενώ στη συνέχεια έκανε και η ίδια... «βουτιά» θανάτου - Συγκλονίζουν οι διάλογοι της γυναίκας με αυτόπτη μάρτυρα που την παρακαλούσε να μην πέσει - Τραγική φιγούρα ο σύζυγος και πατέρας του παιδιού που κατέρρευσε μόλις έφτασε στο σημείο.

Νέο Κόσμο

Ήταν περίπου 16:25 το απόγευμα της όταν αυτόπτης μάρτυρας που μένει κοντά στην περιοχή περνούσε από την οδό Προκοπίου Κατσαντώνη στον , μαζί με τον γιό της και την κόρη της.

«Μη το κάνεις θα σε βοηθήσω εγώ»

Η γυναίκα επιχείρησε να μεταπείσει τη μάνα που πέταξε τελικά το κοριτσάκι της στο κενό πριν πέσει και η ίδια. Μάνα και παιδί σκοτώθηκαν επί τόπου. Οι λόγοι που οδήγησαν τη μάνα στην απόφαση να κόψει το νήμα της ζωής του παιδιού της και να δώσει τέλος και στη δική της ζωή δεν είναι γνωστοί. Οι γείτονες μιλούν για μια οικογένεια χωρίς προβλήματα, ενώ αυτόπτες μάρτυρες περιγράφουν ότι η γυναίκα, ελάχιστο χρόνο πριν πετάξει το παιδί και ακολουθήσει, ακόμη και τότε, έδειχνε ήρεμη. Και αποφασισμένη. Τόσο, ώστε οι εκκλήσεις μιας άλλης μάνας, που έζησε λεπτό προς λεπτό την τραγωδία, να πέσουν στο κενό.

Μάνα και η αυτόπτης μάρτυρας, συνόδευε τα δύο της παιδιά προς το σπίτι τους, όταν άκουσε τις φωνές του τετράχρονου κοριτσιού και γύρισε το κεφάλι της προς το μέρος που ακουγόντουσαν οι φωνές. «Είδα το παιδάκι να κρέμεται έξω από το μπαλκόνι. Τί κάνεις;», τη ρώτησα. Το παιδί είναι έξω από το μπαλκόνι. "δεν βλέπεις καλά. Βγάλε τα γιαλιά σου" μου απάντησε. Λέω στο γιο μου, πού είναι το παιδί; Εξω από το μπαλκόνι μου απάντησε το παιδί. Πριν προλάβω, πέταξε το κοριτσάκι».

Το μητρικό ένστικτο της αυτόπτου μάρτυρος την έκανε να γυρίσει το κεφάλι για να μην δουν την πτώση του μωρού στο κενό. «Δεν είδα. Κάλυψα τα μάτια της μικρής μου κόρης. δεν ξέρω αν το είδε ο γιος μου. Μπορεί, άκουσα φωνές. Πήγα τα παιδιά στη γωνία, να μη δουν. Γύρισα και είδα ότι είχε βγάλει το πόδι από το μπαλκόνι. "Μην το κάνεις. Τί πρόβλημα έχεις; Θα σε βοηθήσω εγώ...» έλεγε στην αποφασισμένη να πεθάνει γυναίκα, η αυτόπτης μάρτυρας. «Πήδηξε και εκείνη...»

Δείτε τη συγκλονιστική μαρτυρία:

Κατέρρευσε στα χέρια ενός γείτονα ο πατέρας

Άλλος κάτοικος της περιοχής στο Νέο Κόσμο περιγράφει κι εκείνος με σοκαριστικές λεπτομέρειες τις δραματικές στιγμές. Όλα έγιναν λίγα λεπτά αφού είχε επιστρέψει στο σπίτι από τη δουλειά ο άνδρας της νεαρής γυναίκας. Δυο λεπτά πριν η γυναίκα του πέσει, έφτασε στην πόρτα του διαμερίσματος, χτυπούσε για να του ανοίξει αλλά εκείνη είχε κλειδώσει από μέσα.

Ο γείτονας της οικογένειας περιγράφει πως τουλάχιστον δυο άνθρωποι προσπαθούσαν να την πείσουν να μην ρίξει το παιδί και να μην πέσει. Όμως εκείνη έμοιαζε αμετάπειστη. Πέταξε το παιδί και στη συνέχεια το ακολούθησε στο θάνατο.

Ο αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει πως η συγκεκριμένη οικογένεια ποτέ δεν είχε απασχολήσει τη γειτονιά. Ήταν άνθρωποι ήρεμοι και χαρούμενοι με το κοριτσάκι τους, τη μικρή Έφη.

Τραγική φιγούρα ο σύζυγος και πατέρας. Από τον πέμπτο όροφο κατέβηκε στο δρόμο να δει τη γινόταν και είδε τη γυναίκα του και το παιδί του. Ο καταρρακωμένος άνδρας κατέρρευσε στα χέρια ενός γείτονα φωνάζοντας «γιατί να συμβεί σε εμένα», είπε ο αυτόπτης μάρτυρας.

Δείτε τη μαρτυρία κατοίκου της περιοχής:

Νέος Κόσμος: Γυναίκα με το παιδί της αγκαλιά έκανε «βουτιά θανάτου» από τον 5ο όροφο πολυκατοικίας

Προηγούμενη ενημέρωση: 

Νεότερες πληροφορίες από την οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε λίγο μετά τις 4:30 το απόγευμα της Τρίτης (19/03/2019) στον Νέο Κόσμο.

την οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε νωρίτερα

Συγκλονισμένοι οι κάτοικοι της περιοχής από , όταν γυναίκα έχοντας το μωρό της αγκαλιά, έπεσε από τον πέμπτο όροφο πολυκατοικίας επί της οδού Προκοπίου Κατσαντώνη, στον Νέο Κόσμο. Αποτέλεσμα της μοιραίας πτώσης ήταν αμφότεροι να βρουν τραγικό θάνατο.

ΤΩΡΑ: Τραγωδία στον Νέο Κόσμο - Μητέρα έπεσε μαζί με το παιδί της απ' τον 5ο όροφο

Πρώτη ενημέρωση (17:10): 

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες πρόκειται για μια γυναίκα 30-40 ετών και για ένα παιδί (μάλλον κοριτσάκι) ηλικίας περίπου 4 ετών.

Στην περιοχή επικρατεί αναστάτωση, ενώ δυνάμεις της αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ έσπευσαν στο σημείο. Μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί εάν πρόκειται για ατύχημα ή για αυτοκτονία, αλλά τα έως τώρα στοιχεία δείχνουν η δεύτερη περίπτωση να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες.