Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Τρίτη 26 Μαρτίου

 
Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Τρίτη 26 Μαρτίου από την Αλεξάνδρα Καρτά

Ενημερώθηκε: 26/03/19 - 00:05

Η Αλεξάνδρα Καρτά αναλύει τις κινήσεις του ζωδιακού χάρτη και μας βοηθά να χαρτογραφήσουμε τις επόμενες κινήσεις μας, σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις των ζωδίων για την Τρίτη 26 Μαρτίου 2019.

Ημερήσιες πλανητικές επιρροές

Η Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη, δέχεται δύσκολη όψη από τον Ποσειδώνα και ανάδρομο Ερμή, κάνοντας κάποια πράγματα πιο δύσκολα να κατανοηθούν και να έχουν καλή έκβαση.

ΚΡΙΟΣ: Μία ουδέτερη μέρα για σας, στον προσωπικό και επαγγελματικό τομέα. Θα μπορέσετε να σχεδιάσετε κάποια θέματα σας, χωρίς όμως να κάνετε σημαντικές αλλαγές και να τελειώσετε τις εκκρεμότητες που σας απασχολούν.

ΤΑΥΡΟΣ: Σε καλό κλήμα θα κυλήσει η μέρα σας και ίσως να έχετε την δυνατότητα να κάνετε από το απόγευμα και μετά, κάποια ιδιαίτερη προσέγγιση, με αγαπημένο σας πρόσωπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Σήμερα θα δείτε τα συναισθηματικά σας θέματα, με κάποια μεγαλύτερη ευαισθησία. Μπορεί να μην είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε την πραγματική εικόνα κάποιας σχέσης ή μίας συνεργασίας, που σας αφήνει πολλά ερωτηματικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μία μέρα που θα έχετε την προσοχή σας στραμμένη, στην επαγγελματική σας πορεία και την οικονομική σας σταθερότητα. Βέβαια τα γεγονότα που θα συμβούν, δεν θα βοηθήσουν στο να έχετε γρήγορες εξελίξεις.

ΛΕΩΝ: Έχετε πολλά να κάνετε σήμερα, αλλά μην βιάζεστε να κλείσετε συμφωνίες που αφορούν την οικονομική σας σταθερότητα. Η προσωπική σας ζωή, έχει αργή ακόμη εξέλιξη, κάτι που σας δυσαρεστεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα σας απασχολήσουν έντονα οικογενειακά θέματα, όπως επίσης και οι σχέσεις σας με τους άλλους. Στην προσωπική σας ζωή θα υπάρξουν κάποιες νεφελώδης καταστάσεις, που δεν θα μπορέσετε να ξεδιαλύνετε ακόμη.

ΖΥΓΟΣ: Θα υπάρξουν κάποιες συζητήσεις, που θα σας αφήνουν πολλά ερωτηματικά και θα αφορούν κυρίως την επαγγελματική σας πορεία. Μια προσωπική σχέση έχει αρχίσει και σας δείχνει κάτι άλλο από αυτό που γνωρίζατε μέχρι τώρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ :Θα έχετε κάποια οικονομικά θέματα που θα σας απασχολήσουν έντονα, αλλά που για κάποιους λόγους σήμερα δεν θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε το τοπίο. Η προσωπική σας ζωή, έχει κάποια θέματα που σας αφήνουν ερωτηματικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η Σελήνη σήμερα στο δικό σας ζώδιο θα σας δημιουργήσει αναστατώσεις στην προσωπική σας ζωή ή στην επικοινωνία σας με άλλα άτομα. Πολύ πιθανόν ένα οικογενειακό θέμα να σας προβληματίσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πολύ πιθανόν να θέλετε σήμερα την απομόνωση σας και την προσωπική σας ηρεμία. Οι προηγούμενες μέρες σας προβλημάτισαν αρκετά σε προσωπικό επίπεδο και τώρα πρέπει να σκεφτείτε το επόμενο βήμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το φιλικό σας περιβάλλον θα διαδραματίσει έναν σημαντικό ρόλο στις αποφάσεις που θα πάρετε που αφορούν κυρίως τα επαγγελματικά σας και την οικονομική σας σταθερότητα. Μην εμπιστεύεστε κουβέντες από τρίτα άτομα.

ΙΧΘΥΕΣ: Τα επαγγελματικά σας θα σας απασχολήσουν έντονα εφόσον η Σελήνη στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας σας δίνει καινούριες ιδέες ακόμη και αν αυτές δεν υλοποιηθούν σύντομα.