Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Πέμπτη 4 Απριλίου

 
Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Πέμπτη 4 Απριλίου από την Αλεξάνδρα Καρτά

Ενημερώθηκε: 03/04/19 - 23:57

Η Αλεξάνδρα Καρτά αναλύει τις κινήσεις του ζωδιακού χάρτη και μας βοηθά να χαρτογραφήσουμε τις επόμενες κινήσεις μας, σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις των ζωδίων για την Πέμπτη 4 Απριλίου 2019, ενώ μας ενημερώνει ότι θα έχουμε μια μέρα που θα είναι ιδανική ευκαιρία για δράση και νέα ξεκινήματα.

ΚΡΙΟΣ: Η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο, θα σας προτρέψει σε νέες εκκινήσεις. Μπορεί επίσης να κάνετε μία νέα γνωριμία που θα σας δώσει την αίσθηση της οικειότητας.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα υπάρξουν κάποιες ψυχολογικές μεταπτώσεις, που θα σας δημιουργηθούν πολύ πιθανόν από την κακή σχέση με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μία δυνατή μέρα στα προσωπικά σας θέματα. Μπορεί επίσης να αναλάβετε ένα έργο που θα το βγάλετε εις πέρας με τα καλύτερα αποτελέσματα που μπορεί να υπάρχουν για αυτή την χρονική περίοδο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προσπαθήστε να μην κάνετε πράγματα που θα σας μειώσουν και θα σας κάνουν να αισθανθείτε ότι η αξία σας περνά [κρίση]. Μία παρασκηνιακή υπόθεση θα σας κάνει να σκεφτείτε εκ νέου κάποια πράγματα για μία συναισθηματική σας σχέση.

ΛΕΩΝ: Η αντοχή σας είναι αρκετά μεγάλη, όταν αφορά την συναισθηματική σας ζωή. Θα διεκδικήσετε και θα κάνετε ότι καλύτερο για μία σχέση που νιώθετε ότι της αξίζει το καλύτερο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σήμερα θα μπορέσετε να κάνετε νέα ξεκινήματα σε επαγγελματικά θέματα. Ίσως μάλιστα να βρείτε και νέα πρόσωπα που θα στηρίξουν τις καινούργιες σας επιλογές.

ΖΥΓΟΣ: Θα έχετε μία έντονη επιθυμία να βρεθείτε κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να ξεκαθαρίσετε το τοπίο σε μία άδικη συμπεριφορά από εσάς προς εκείνους που σας πρόσφεραν χωρίς έκπτωση τα συναισθήματα τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Έχετε μία διαφορετική γνώμη από τους άλλους σε ένα οικονομικό θέμα, που τελικά θα σας δώσει την ικανοποίηση να απαλλαγείτε από βάρη που αφορούν το παρελθόν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Επιλύστε θέματα που σας βάζουν συνεχώς απέναντι από τους άλλους και σας δημιουργούν εντάσεις και κακές σχέσεις με το περιβάλλον σας και όχι μόνο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Έντονη μέρα σε προσωπικό επίπεδο, αλλά και στις σχέσεις σας που αφορούν πρόσωπα από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Θα κάνετε έναν νέο επαγγελματικό προγραμματισμό και θα βρείτε νέους προορισμούς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μπορεί να ρισκάρετε σήμερα πολλά πράγματα που θα αφορούν την συναισθηματική σας πληρότητα. Το πιο πιθανόν είναι να κερδίσετε τα μεγαλεπήβολα σχέδια σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Με την Σελήνη στον οικονομικό σας τομέα, θα έχετε την δυνατότητα να ασχοληθείτε με θάρρος και καλή διάθεση σε κάθε ρίσκο που μπορεί να σας παρουσιαστεί.