Ράδιο Αρβύλα: «Βόμβα» από την παρέα του Αντώνη Κανάκη - «Αυτοχαστουκίζονται» στον ΣΚΑΪ

 
Ράδιο Αρβύλα: «Βόμβα» από την παρέα του Αντώνη Κανάκη - «Αυτοχαστουκίζονται» στον ΣΚΑΪ

Ενημερώθηκε: 09/04/19 - 18:17

Ράδιο Αρβύλα: Η παρέα του Αντώνη Κανάκη κατάφερε να σώσει την παρτίδα για το ΣΚΑΪ, σαρώνοντας σε τηλεθέαση και παράλληλα... έδωσε «τροφή για σκέψη» στους ιθύνοντες του σταθμού του Φαλήρου.

Ράδιο Αρβύλα

Οι «» ήταν οι αδιαμφισβήτητοι νικητές στην τηλεθέαση της βραδινής ζώνης της Δευτέρας καταγράφοντας παράλληλα εντυπωσιακά νούμερα τηλεθέασης.

Η παρέα του Αντώνη Κανάκη έφερε στην κυριολεξία τα πάνω - κάτω, σημειώνοντας μ.ο. 24,9% στο σύνολο και 22,9% στο δυναμικό (νεανικό) κοινό. Πρόκειται για μια τεράστια ανατροπή στην τηλεθέαση, σε μια βραδιά που θεωρούνταν «χαμένη» από τον ΣΚΑΪ. Ειδικά, εάν αναλογιστεί κανείς ότι οι «Ράδιο Αρβύλα» πήραν για μια ακόμα φορά... απογοητευτικά νούμερα στην prime time από το Survivor, που κατέγραψε μόλις... 14,3% στο σύνολο και 13,1% στο δυναμικό.

Συμπερασματικά, εχθές στο ΣΚΑΪ, λόγω της εμμονής τους στην παραμονή στο πρόγραμμα του Survivor, έπεσαν από την Ακρόπολη και βρήκαν πορτοφόλι και μάλιστα στον... Λευκό πύργο, χάρη στην παρέα από τη Θεσσαλονίκη. Γιατί πολύ απλά οι «Ράδιο Αρβύλα» γνωρίζουν άριστα την ελληνική τηλεοπτική πραγματικότητα και χάρη στο ανατρεπτικό χιούμορ τους ξέρουν πως να κερδίζουν τους τηλεθεατές.

Ατζουν Ιλιτζαλί

Την ίδια ώρα, οι παραγωγές του , πάνε από το κακό στο χειρότερο! Με αποκορύφωμα το κουραστικό πλέον ριάλιτι επιβίωσης και το αμφιβόλου αισθητικής Power of Love. Παρόλα αυτά ο Τούρκος παραγωγός, έχει μια ιδιότυπη ασυλία στον ΣΚΑΪ, στον οποίο μάλιστα... δεν διστάζουν να κάνουν συχνά απολύσεις (ακόμα και χαμηλόμισθου προσωπικού) όταν κρίνουν ότι πρέπει να γίνουν περικοπές.

δημοσιεύματα έκαναν λόγο για επερχόμενη λήξη της συνεργασίας

επίσκεψη του ίδιου του Γιάννη Αλαφούζου στην Τουρκία για την ανανέωση της συνεργασίας

Παρά το γεγονός ότι, του σταθμού με την εταιρία του Ιλιτζαλί ήρθε πρόσφατα δημοσίευμα που όχι μόνο διαψεύδει το «διαζύγιο» αλλά κάνει λόγο για με τον Τούρκο παραγωγό....

Ατζούν Ιλιτζαλί: Ανατροπή στη συμφωνία με τον ΣΚΑΪ - Τι θα γίνει με το Survivor και τις άλλες παραγωγές

Διαβάστε σχετικά: 

ΣΚΑΙ,

Ατζουν Ιλιτζαλί

Όσο για τους λόγους για τους οποίους οι ιθύνοντες του φέρονται πρόθυμοι να συνεχίζουν να συνεργάζονται με τον και να επιμένουν σε τηλεοπτικές παραγωγές «α λα Τούρκα», αυτό είναι κάτι που δεν εξηγείται «επιστημονικά» και το γνωρίζουν μόνο στο Φάληρο...