Οικογενειακή τραγωδία στο Χαλάνδρι: Σε κατάσταση σοκ η 21χρονη μητέρα στην κηδεία του 4χρονου (pic & video)

 
Οικογενειακή τραγωδία στο Χαλάνδρι: Σε κατάσταση σοκ η 21χρονη μητέρα στην κηδεία του 4χρονου (pic & video)

Ενημερώθηκε: 09/04/19 - 21:41

Στο νεκροταφείο της Παλλήνης παίχτηκε η τελευταία πράξη του δράματος από την οικογενειακή τραγωδία στο Χαλάνδρι, με θύμα ένα 4χρονο αγγελούδι, του οποίου αφαίρεσε τη ζωή, λίγο πριν αυτοκτονήσει με καραμπίνα ο 27χρονος πετέρας του που αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Τραγικές φιγούρες η μητέρα του δράστη και αυτόχειρα, αλλά και η 21χρονη Ιωάννα μητέρα του 4χρονου Βασίλη και εν διαστάσει σύζυγος του 27χρονου. Η 21χρονη ήταν σε κατάσταση σοκ και απαρηγόρητη με τους συγγενείς και τους φίλους να προσπαθούν να της συμπαρασταθούν. Ωστόσο, δεν άντεξε τη συγκίνηση και λιποθύμησε με αποτέλεσμα να μπει μέσα στον χώρο του κοιμητηρίου ένα αυτοκίνητο για να την παραλάβει.

η 21χρονη Ρομά (φωτο κάτω) πήγε στο σπίτι που έμενε ο σύντροφός της και το παιδί της

Την περασμένη Κυριακή (8/4) το πρωί αλλά μπαίνοντας μέσα βρήκε στο παιδικό δωμάτιο τα δυο άψυχα κορμιά τους. Νωρίτερα ο 27χρονος είχε πυροβολήσει με κυνηγετική καραμπίνα το μόλις τεσσάρων ετών αγοράκι του και στη συνέχεια έστρεψε την κάνη του όπλου στο κεφάλι του και έβαλε τέλος στη ζωή του.

1

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

Αξίζει να σημειωθεί ότι, στο σημείο βρίσκονταν από νωρίς ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις προκειμένου να μην σημειωθούν έκτροπα από τους πενθούντες συγγενείς κάτι που τελικά αποφεύχθηκε ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, η ίδια η μητέρα ζήτησε γιος και πατέρας να ταφούν μαζί.

Οικογενειακή τραγωδία στο Χαλάνδρι: Τα ψυχολογικά προβλήματα του δράστη, η κλεμμένη καραμπίνα και ο καυγάς πριν το φονικό

Διαβάστε σχετικά: